Scandal la Palatul Copiilor din București. Profesor de engleză, acuzații grave. Mama victimei știa

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 22.10.2024 - 15:52
Scandal la Palatul Copiilor din București. Profesor de engleză, acuzații grave. Mama victimei știa - Foto: Pexels.com (rol ilustrativ)
Scandal la Palatul Copiilor din București. Profesor de engleză, acuzații grave. Mama victimei știa - Foto: Pexels.com (rol ilustrativ)

Scandal la Palatul Copiilor din București. Un profesor de engleză este acuzat de agresiune sexuală. Mama victimei știa dar nu a spus la Poliție.

SHARE

Un profesor de engleză de la Palatul Copiilor din București este acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore. Mama victimei aflase de întâmplare dar nu a spus la poliție. 

Ulterior, fratele fetei a anunțat autoritățile. 

Scandal la Palatul Copiilor din București. Profesor de engleză, acuzații grave. Mama victimei știa

”În cadrul operațiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, astăzi, 22 octombrie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a

 Municipiului București – Secția 18 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și trei mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală, concurs real de coruperea sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale, nedenunțare și vătămare corporală din culpă.

Din datele și probele administrate până în prezent a rezultat presupunerea rezonabilă că, în luna iulie a anului 2023, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în calitate de profesor de limba engleză în cadrul unei instituții culturale destinate copiilor, din Sectorul 4, ar fi profitat de vârsta fragedă a unei minore, care la acea dată avea 14 ani, și fără consimțământul acesteia, ar fi agresat-o sexual, în incinta respectivei instituții culturale”, a anunțat Poliția Capitalei.

Este vorba despre Palatul Copiilor din Sectorul 4, conform unor surse judiciare.

”De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că, mama minorei ar fi luat cunoștință despre infracțiunea săvârșită asupra fiicei sale, nu a denunțat fapta.

Totodată, în urma investigațiilor desfășurate, a rezultat presupunerea rezonabilă că, pe timpul vacanței de vară a anului curent, un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, i-ar fi propus, în mod repetat, minorei, în vârstă de 15 ani, să se întâlnească la o adresă din Sectorul 2. Față de acesta se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de coruperea sexuală a minorilor în formă continuată (9 acte materiale), racolarea minorilor în scopuri sexuale în formă continuată (27 de acte materiale) și viol săvârșit asupra unui minor.

La data de 29 august 2024, minora și-ar fi provocat o leziune la nivelul membrului stâng, întrucât mama acesteia i-ar fi restricționat accesul la telefonul mobil.
 

Astfel, la data de 22 octombrie 2024, polițiști din cadrul Secției 18 Poliție au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și trei mandate de aducere.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul subunității, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, agresiune sexuală, coruperea sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale, nedenunțare, vătămare corporală din culpă”, a transmis Poliția Capitalei. 

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te