Româncă ”răsfățată” de un arab cu 100.000 de euro. Când s-au despărțit, i-a dat foc la casă

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 07.06.2023 - 17:31
O româncă s-a despărțit de iubitul bogat FOTO: Pixabay.com (imagine cu rol ilustrativ)

O româncă a primit de la iubitul arab o sumă impresionantă. Ea și-a cumpărat o casă. Dar a ales să se despartă de bărbatul din Emirate. Acesta s-a răzbunat crunt.

SHARE

O femeie din Brăila a primit de la iubitul arab 100.000 de euro de ziua ei. Femeia a ales să se despartă de acesta, iar bărbatul s-a răzbunat crunt. 

Acum este cercetat de poliție, iar femeia este pe drumuri. 

Româncă ”răsfățată” de un arab cu 100.000 de euro. Când s-au despărțit, totul s-a făcut scrum

Bărbatul din Emiratele Arabe a fost arestat săptămâna trecută, fiind acuzat că a incendiat o casă.

Bărbatul din Emiratele Arabe Unite, care este angajat al unei bănci, s-a cunoscut cu tânăra în anul 2020, când a început și povestea de iubire. Tot atunci, cu ocazia zilei de naștere a femeii, arabul i-a făcut cadou suma de 100.000 de euro pentru ca aceasta să își cumpere o casă în care să locuiască cu fiica minoră dintr-o relație anterioară, scrie debraila.ro.

Brăileanca s-a mutat în noua casă, fiind unicul proprietar, iar iubitul, care avea un rând de chei de la imobil, venea periodic în România pentru a se întâlni cu cea care i-a furat inima.

Citește și: Un pompier piroman a fost arestat după ce a incendiat o locuință care a fost distrusă în totalitate

În ianuarie 2023, femeia a hotărât să pună punct relației la distanță, deși bărbatul nici nu dorea să audă de un astfel de deznodământ. Arabul a intrat în depresie, iar cei doi au continuat, totuși, să comunice telefonic.

Cu speranța că o va convinge să îi ofere a doua șansă, individul de 41 de ani a venit în România, dar pentru că iubita nu s-a întors la el, a decis să se răzbune.

Într-o noapte a cumpărat combustibil de la o benzinărie, a intrat în casa iubitei și a dat foc. Pentru a nu fi descoperit a furat serverul care stochează imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Norocul a făcut ca femeia de 30 de ani să nu se afle acasă în acea noapte, fiind plecată din Brăila. A văzut că nu poate accesa pe telefon sistemul de supraveghere video și a trimis o rudă pentru a afla ce s-a întâmplat. Focul s-a stins de la sine, însă a afectat serios imobilul.

Citește și: O crimă după o întâlnire stabilită online a dus la un incendiu în care au mai murit și alți oameni

Pe 19 mai, cetățeanul din Emiratele Arabe Unite a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Se pare că i-ar fi spus judecătorului, care, oricum, l-a trimis în spatele gratiilor pentru 30 de zile, că s-a comportat ca și cum era casa lui, întrucât a fost cumpărată cu banii săi.

Dar judecătorul este de părere că ”sub aspectul existenței infracțiunii este lipsită de importanță proveniența fondurilor din care persoana vătămată a achiziționat imobilul”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te