Recunoașteți personajele ? Un trio de succes de la TV. Doi dintre ei s-au căsătorit și au divorțat

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 27.07.2023 - 19:00
Recunoașteți personajele? Trioul de succes de la TV și relația tumultoasă de iubire din spate - Foto: Facebook /

Cei trei au format un trio și au fost o încântare pentru românii care trăiau vremuri grele înainte de 1989. Între doi dintre cei trei membri ai celebrului trio muzical a existat o poveste de iubire.

SHARE

Anda Călugăreanu, Florian Pittiș și Dan Tufaru, în spectacolele regizate de Alexandru Bocăneț.

Iubirea care nu i-a adus prea multe 

Dan Tufaru a fost un bărbat arătos, simpatic, cu simțul umorului. Avusese niște roluri în teatru și film, nimic strălucitor, până când genialul Alexandru Bocăneț s-a gândit la un trio vesel, format din artiști tineri, frumoși și talentați.

Celebrul regizor a format un grup cu Anda Călugăreanu, actriță și cântăreață în vogă, Florian Pittiș și Dan Tufaru.

Anda Călugăreanu și Dan Tufaru au fost căsătoriți.

Se întâmpla în anii 70 și la televizor părea că sunt veseli și fericiți. În realitate, nu era așa. Ioana Tufaru, fiica actorului și a Andrei Călugăreanu a povestit că a aflat că tatăl ei o înșela deseori pe mama ei.

Citește și: Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic

Avea nici doi ani când tata a venit acasă și i-a spus mamei: ”Fă-mi bagajul, că plec” și dus a fost.

S-a îndrăgostit fulgerător de Vasilica Tastaman

La numai doi ani de la căsătorie, Dan Tufaru s-a îndrăgostit de frumoasa actriță Vasilica Tastaman, părăsind-o imediat pe Anda Călugăreanu.

Vasilica Tastaman venea și ea după o căsnicie de 10 ani alături de marele antrenor Emeric Jenei. Ea a fost considerată de mulți drept principala vinovată de destrămarea căsniciei Andei Călugăreanu.

Fiica lui, Ioana Tufaru, a vorbit o singură dată despre întâlnirea cu femeia care i-a despărțit părinții.  „Mă bucur din tot sufletul că am cunoscut-o pe Vasilica Tastaman exact cu câteva luni înainte să nu mai fie, şi întâlnirea mea cu ea a fost foarte plăcută, neaşteptat de placută.

A fost întâmplarea fericită să mă duc să-i cer un autograf şi să-i spun atât: eu sunt Ioana, fiica Andei şi a lui Dan Tufaru. Ea mi-a pus mâna pe obraz, a lăcrimat. Mi-a spus: «să nu-mi porţi pică, să nu fii supărată pe mine. Eu nu am nici o vină că s-a întâmplat aşa. Aşa a fost să fie»”, a povestit fiica Andei Călugăreanu.

Dan Tufaru s-a mai căsătorit o dată, cu tânăra actriță Cristina Dogaru, dar de data acesta viața lui nu a mai fost publică. Românii îl uitaseră deja.

Citește și: Angela Similea despre iubirea sa interzisă: „Avea o frumusețe de Făt-Frumos, fără a fi efeminat”

Anda Călugăreanu, răpusă de cancer la plămâni, la 45 de ani

După ce a suferit că a fost părăsită de Dan Tufaru, Anda Călugăreanu s-a recăsătorit în 1986 cu Alexandru Medeleanu, economist la magazinul ”Victoria”. Acesta a povestit din ce motiv s-a prăpădit soția sa, la doar 45 de ani.

El a povestit că Anda Călugăreanu a fost în 1992 într-un turneu în Israel, iar când s-a întors s-a plâns că se simte rău. Inițial, medicii au crezut că este vorba despre o răceală.

După investigații mai amănunțite a venit diagnosticul sever: cancer la plămâni. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, Anda Călugăreanu a murit în ziua de Sfânta Maria 1992.

Florian Pittiș a fost un rebel în epoca comunismului, dar după 1990 a muncit enorm, ca actor și regizor de teatru, televiziune și radio, ca interpret de muzică folk. Ne-a părăsit discret, în 2007, la 63 de ani, răpus de un cancer de prostată.

A impus medicilor să nu dezvăluie amănunte despre starea sănătății sale. Boala care l-a doborât, un cancer de prostată, era diagnosticată de peste un an, iar Florian Pittiș a urmat toate tratamentele prescrise.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te