Raed Arafat, Bănicioiu, Oprea, Ponta, Piedone, niciun mesaj la patru ani de la Colectiv

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 30.10.2019 - 13:17

„Oamenii negri” ai de la Colectiv nu au niciun mesaj pentru rudele celor care au pierit sau pentru supraviețuitorii tragediei. Pe 30 octombrie se împlinesc patru ani de la drama din Colectiv în urma căreia 64 de oameni au murit.

SHARE

Chiar dacă procesul bate pasul pe loc, s-au identificat câțiva „actori” care au făcut posbilă această dramă. Toți o duc foarte bine, au planuri politice și nu au adresat niciun mesaj la comemorare.

Raed Arafat a coordonat intervenția haotică de la Colectiv. Este, în acest moment, secretar de stat în Ministerul de Interne și se ocupă de coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență. Acuzat că a coordonat ineficient intervenția, potrivit unui film difuzat de Libertatea, a spus că va vorbi după alegerile prezidențiale. Nu a postat niciun mesaj la patru ani de la drama de la Colectiv.

Nicolae Bănicioiu a fost ministru al Sănătății. A întârziat mult plecarea pacienților rănți în spitalele din Occident, spunând că „nu avem nevoie de nimic”. Urmare a deciziei sale, mulți răniți au luat infecții nozocomiale în spitalele autohtone. Este deputat Pro România și distribuie clipuri cu Mircea Diaconu, candidatul pe care îl susține pentru Cotroceni.  

Gabriel Oprea a fost ministru de Interne. S-a aflat la Colectiv după primele minute de la tragedie. A făcut un pas în spate și după ce a fost acuzat de moartea unui agent de poliție, care îi însoțea coloana oficială. Vrea să revină în politică prin fuziunea cu PSD. Nu a postat niciun mesaj la patru ani de la drama de la Colectiv.

Victor Ponta. Tragedia a avut loc după trei ani în care a fost premier. A demisionat dar continuă să fie un politician important – deputat și liderul unui nou partid: Pro România. Ultima sa postarea este despre intrarea lui Gușă în PSD. NU a postat niciun mesaj la patru ani de la drama de la Colectiv.

Piedone Popescu a fost primarul sectorului 4 unde a avut loc tragedia. A demisionat, apoi a reîncercat să intre în politică ca și consilier. Ultima postare îl înfățișează cu ardei la urechi. NU a postat niciun mesaj la patru ani de la drama de la Colectiv.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.