Povestea dramatică a unei românce exploatată de soț în străinătate. Cum o amenința bărbatul

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 21.02.2024 - 10:17
Poliția și DIICOT au salvat o româncă obligată de soț să se prostitueze Foto: Facebook/ Poliția Capitalei - rol ilustrativ

Obligată de soț să se prostitueze în străinătate, o româncă a cerut ajutorul autorităților. Soțul ei o amenința grav pentru a o determina să continue activitatea ilegală.

SHARE

Un bărbat care își obliga soția să se prostitueze în străinătate a fost reținut în urma unei acțiuni comune Poliție - DIICOT. 

Acesta a recurs la amenințări grave la adresa soției și a copilului lor atunci când femeia nu a mai vrut să continue activitatea ilegală.

Povestea dramatică a unei românce obligată de soț să se prostitueze. Cum o amenința bărbatul 

Totul ar fi început în urmă cu 8 ani. Bărbatul și-ar fi obligat soția să se prostitueze în Marea Britanie, Italia și Germania. Când femeia i-a spus soțului ei că se va opri, acesta a început să o amenințe cu moartea. Și nu s-a oprit aici. I-a spus că îl va ucide inclusiv pe copilul lor în vârstă de câțiva anișori. 

Citește și: Psihiatrul Diaconu, despre copilul sechestrat de propriul tată. ”Următoarele ore vor fi hotărâtoare”

”La data de 20 februarie 2024,  polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au pus în aplicare un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – februarie 2024, o persoană ar fi exploatat sexual o alta (soția), pe care ar fi transportat-o în diverse locații din Marea Britanie, Italia și Germania, prin acte de violență fizică și psihică, obligând-o să practice prostituția în folosul său material.

În urma refuzului victimei de a continua, persoana cercetată ar fi proferat amenințări, inclusiv cu moartea, la adresa fiului lor minor care se afla împreună cu aceasta, dar și a persoanei vătămate, în scopul de a o determina să revină asupra deciziei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, în cursul zilei de 20 februarie a.c., persoana cercetată a fost depistată într-un imobil din municipiul Câmpulung, unde se afla împreună cu minorul.

Citește și: Fetiță de 4 ani sechestrată de tată. Mascații au intervenit în forță deși el amenința cu un topor

Față de aceasta, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Minorul a fost preluat de către D.G.A.S.P.C. Argeș”, au transmis Poliția și DIICOT.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te