Ponta, despre mesajul plagiat transmis la moartea lui Maradona: Eu l-am aprobat, nu l-am scris

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 26.11.2020 - 17:48
Victor Ponta va lansa oficial, duminică, site-ul puiemonta/FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

Victor Ponta a răspuns ultimei acuzații de plagiat, după ce a fost acuzat că a copiat, pe Twitter, un mesaj în care-şi exprimă tristeţea la moartea lui Diego Maradona. Fostul premier a explicat că nu el a scris mesajul respetiv, ci o echipă a acestuia, însă el l-a aprobat.

SHARE

Reporter: Mai e un scandal recent în care aţi fost implicat. Aţi copiat un mesaj de la fostul mare fotbalist englez, Gary Lineker, la moartea lui Maradona. De ce?

Victor Ponta: Aşa este, aşa am făcut. Pentru că nu mă mai înjurau de mult haterii iar acum am scris mai mult despre mine decât Maradona.

Reporter: Sunteţi ironic acum.

Victor Ponta: Nu reuşeam să scrie Vlad Petreanu despre mine care ştie că noapte de noapte stau, nu dorm, mă gândesc ce să mai plagiez. Şi atunci am reuşit. N-a mai scris nimeni de Maradona, am scris de mine.

Reporter: Dar e contul dvs? Dvs scrieţi?

Victor Ponta: Nu. E contul meu, dar pe Twitter nu scriu eu. Deci nu aţi scris dvs acel mesaj. Eu l-am aprobat.

Reporter: Mă uit pe contul dvs de Facebook şi văd un alt stil de a scrie. Cu semne de exclamare, liniuţe, paranteze.

Victor Ponta: Da, pe Facebook şi Instagram scriu eu. Pe Twitter am o echipă şi i-am încurajat: faceţi ceva să atrageţi atenţia. Şi au atras atenţia. Dar după cumn aţi văzut, mi-am luat site-ul puiemonta, pe care-l şi lansez duminică. Eu cred că la un moment dat nu vreau să-i las să doarmă pe hateri. Să mă înjure în continuare. Pentru că ceea ce rămâne, bine, Ponta, plagiatorul, Pinochio, Mickey Mouse, dar totuşi, cât am fost prim-ministru, a fost bine pentru economie, iar acum avem o problemă de conducere a ţării şi de economie.

Cotext Explicaţia liderului ProRomânia vine după ce, într-un mesaj pe Twitter în care îşi exprimă tristeţea despre vestea morţii lui Diego Maradona, fostul premier i-a copiat postarea lui Gary Lineker, fost internaţional englez, actualmente comentator sportiv. „Ştirile din Argentina anunţă că Diego Armando Maradona a murit. A fost de departe cel mai bun jucător al generaţiei mele şi poate chiar cel mai bun din toate timpurile. După o viaţă binecuvântată, dar tulburată, să sperăm că va găsi în sfârşit alinare în mâinile lui Dumnezeu”, a scris Gary Lineker pe Twitter, potrivit adevărul.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.