Polițista căreia șeful i-a spus "Când plec, bagi două lemne groase în fundul sobei", încă un succes

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 24.03.2023 - 18:11
Antonela Luca, polițista căreia șeful i-a spus "Când plec, bagi două lemne groase în fundul sobei" Foto: Facebook / Antonela Luca

Polițista căreia șeful i-a spus "Când plec, bagi două lemne groase în fundul sobei" a obținut anularea fișei de evaluare printr-o decizie definitivă a instanței.

SHARE

Polițista căreia șeful i-a spus "Când plec, bagi două lemne groase în fundul sobei" a obținut anularea fișei de evaluare printr-o decizie definitivă a instanței.

Curtea de Apel Iași a respins ca neîntemeiat recursul IPJ Iași la decizia Tribunalului Iași prin care fusese anulată fișa de evaluare a polițistei. 

"În cazul de față nu se poate nega existența unui conflict între reclamantă și șeful ei direct, respectiv cel care a îndeplinit activitatea de evaluare", se arată în motivare.

Polițista căreia șeful i-a spus "Când plec, bagi două lemne groase în fundul sobei", încă un succes

Tot scandalul ar fi început după ce șeful ei i-ar fi trimis un mesaj de Crăciun pe whatsapp: ”Crăciun fericit! Și acum: bătaia o meriți cu cureaua la…”.

Citește și: Interlopul dezvoltator Bebică Ștoacă și locotenenții săi s-au împușcat cu oamenii lui Salaman

Polițista nu a răspuns în niciun fel. Însă la un moment dat, după ce a informat superiorii șefului său, aceștia au decis că ea trebuie cercetată disciplinar.

Antonela Luca a lucrat la Postul de Poliție Țibana din Iași din toamna anului 2019, dar ostilitățileau început acum câteva luni.

Citește și: Interlopul trimis de "Împărat"să-l ucidă pe cuscrul lui Adi Minune, most-wanted de 8 ani în Europa

Antonela Luca, a decis să dea în judecată atât IPJ Iaşi cât şi pe şeful ei direct, Vasile Cojocaru. Mai mult, la bară au fost chemaţi şi reprezentanţi ai Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Reclamanta le solicită magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să constate faptul că a fost hărţuită şi discriminată de mai mult timp, aceasta cerând şi daune morale.

Agenta a obținut anularea fișei de evaluare de anul trecut

Tânăra agentă a câştigat o primă bătălie în instanţă, în faţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi. Magistraţii au decis anularea fişei ei de evaluare de anul trecut, perioadă în care a izbucnit scandalul. Superiorii ierarhici nu i-au făcut dreptate după ce şi-a raportat şeful la conducerea IPJ Iaşi, a susţinut Antonela Luca, iar agenta s-a ales şi cu o evaluare profesională defavorabilă.

Citește și: O frumoasă româncă, șefa hackerilor ce au spart serverele poliției americane la învestirea lui Trump

În acest proces, Antonela Luca a chemat IPJ Iaşi în judecată, pentru anularea fişei de evaluare şi a cerut şi daune morale. Magistraţii i-au dat parţial dreptate. Adică au decis “anularea fişei de evaluare pentru activitatea desfăşurată de reclamantă în perioada 01.01.2021-31.12.2021”, obligă IPJ să-i achite cheltuielile de judecată, de 500 de lei, dar i-au respins cererea privind daunele morale.  

Citește și: VIDEO Mormane de bani din cămătărie, găsite acasă la interlopul Adrian Beleaua Corduneanu

Curtea de Apel Iași a respins recursul IPJ Iași, astfel că soluția Tribunalului a rămas definitivă.

Pe rol mai este procesul în care Antonela Luca îi cere daune morale șefului de post.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te