Peste 800 de blocuri din București, fără apă caldă și căldură, Lista completă a acestora

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 27.02.2024 - 13:09
Peste 800 de blocuri din București, fără apă caldă și căldură - Foto: Pixabay - cu rol ilustrativ
blocuri

Peste 800 de blocuri din București, fără apă caldă și căldură, O nouă avarie a lăsat fără aceste utilități mii de bucureșteni. Conform anunțului Termoelectrica, cei mai afectați bucureșteni sunt cei din Sectorul 2.

SHARE

Peste 800 de blocuri din București, fără apă caldă și căldură, Aproape că nu există zi, de la începutul acestui an, în care Termoenergetica să nu anunțe alte și alte avarii la rețeaua de termoficare. Marți, 27 februarie, a venit rândul altor mii de bucureșteni să rămână cu caloriferele reci și fără apă caldă la chiuvete.

Peste 800 de blocuri din București, fără apă caldă și căldură, Lista completă a acestora

Luni, 26 februarie, Termoenergetica a anunțat că „doar” 300 de imobile din Capitală sunt afectate de avarii. Inclusiv Spitalul Militar Central se afla pe lista celor care nu beneficiau de apă caldă i căldură.

Pe principiul stabilit de „legile lui Murphy”: „Zâmbește, mâine va fi mai rău”, astăzi, 27 februarie, compania a transmis lista cu cele peste 800 de blocuri lipsite de aceste utilități sau care le primesc în cote sub cele normale.

Cu toate că aplicația TermoAlert anunță că sistemul de termoficare funcționează normal în proporție de 91%, ceea ce pare mult.

Dar să nu uităm că în Capitală sunt peste 16.000 de blocuri, care au circa 705.000 de apartamente. O avarie care afetează doar 1% dintre ele, înseamnă, de fapt, 160 de blocuri cu mii de oameni.

Citește și: Unde a deschis Primăria Capitalei un nou șantier pentru modernizarea termoficării? Blocuri afectate

Conform celor comunicate astăzi de Termoenergetica, În total, sunt afectate 862 de imobile. Toate aceste blocuri au apa caldă și căldura complet oprite, scrie b365.ro.

Peste 800 de blocuri sunt afectate de avarii la sistemul de termoficare - Foto: Pixabay - cu rol ilustrativ

Există probleme la acest capitol în toate sectoarele Capitalei. Cu toate astea, cele mai multe blocuri afectate se află în Sectorul 2 al Bucureștiului, conform CMTEB.

Compania Municipală Termoenergetica București a transmis listele cu imobilelor ce sunt afectate de problemele privind alimentarea cu apă caldă și căldură. Lista poate fi găsită AICI.

Menționăm că informațiile pot suferi modificări, deoarece CMTEB actualizează permanent avariile din Capitală.

Citește și: 600 de milioane de euro, pentru căldură în casele românilor

Conform informațiilor, avariile ar urma să fie remediate fie în după-amiaza zilei de 27 februarie, fie în data de 28 februarie. Dar, cu siguranță, pe bucureșteni îi vor aștepta unele noi, ca de fiecare dată.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te