O profesoară din Bârlad, la păcănele: Doamne, ai milă! Elevii au recunoscut-o: Asta e doamna de Bio

DE Adrian Costin | Actualizat: 16.03.2022 - 22:37

Videoclipul cu o profesoară din Bârlad filmată în timp ce înjură și cere ajutor divin ca să câștige la păcănele a dus-o pe aceasta în fața Comisiei de Etică și Disciplină. Elevii de la școla unde predă au recunscut-o imediat ca fiind profesoara de Biologie.

SHARE

Femeia a fost filmată jucând la păcănele, într-un cazinou din Bârlad iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. 

Citește și: Florin Salam și Dani Mocanu vor cânta la Milano pentru Mircea Nebunu care e urmărit internațional

 „În D… mă-tii, dă dracului ceva, că am băgat 50, 60, 70 de milioane. Sărăcia mă-tii de viață. Doamne, ai milă de mine, Maica Domnului. Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi, Doamne? Doamne, te rog! Doamne Maica Domnului, tremură picioarele și viața în mine”, spune profesoara, apoi întreabă un al jucător dacă are să-i schimbe o bancnotă. Acesta îi spune că nu o poate ajuta, iar femeia bagă bancnotele de zece lei în aparat, în timp ce se roagă din nou să câștige.

Citește și: Care sunt dronele militare ce vor apăra România și ar putea fi produse la noi

E doamna de Bio!

Filmulețul a ajuns să fie văzut și distribuit și de elevii profesoarei.

„Asta e doamna mea de bio, pe bune, nu glumesc”; „nici profa de bio nu mai este ce a fost odată”, „doamna asta a fost profa mea de biologie și chimie în a 8-a”, au scris cei care au recunoscut-o pe femeie. Au fost și persoane care s-au regăsit în suferința profesoarei. „Am trecut și eu prin asta de multe ori și nu e de râs, credeți-mă! Eu m-am lăsat de ele cu multă ambiție și voință, dar este tragic! Feriți-vă de păcănele”. „Nu e de râs, jocurile de noroc distrug vieți, din păcate”, au scris alte persoane.

Citește și: O învățătoare care fura din magazine a cerut 2.000 de euro de la părinți și i-a pierdut la păcănele

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui şi şcoala unde predă profesoara de biologie s-au autosesizat în acest caz şi au convocat Comisia de Etică şi Disciplină, scrie Vremea Nouă.  
 
În paralel, cadrul didactic va fi verificat şi de un medic de medicina muncii pentru a se stabili dacă mai este apt să predea în învăţământ şi dacă are nevoie de ajutor specializat pentru a scăpa de dependenţa de jocuri de noroc.
 

Învățătoarea din Râmnicu Vâlcea care fura ca joace la păcănele

 

O învăţătoare din Râmnicu Vâlcea a fost suspendată anul trecut din învăţământ, tot din cauza păcănelelor. Părinții spun că dascălul a împrumutat de la ei bani pe care i-a pierdut în sălile cu jocuri.  

Citește și

Proxeneții români își plimbă prostituatele ca trupele de circ pentru a nu da de bănuit în Anglia

Pe reţelele de socializare au apărut mai multe imagini cu o femeie care fură o jucărie dintr-un mall din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea.

Femeia a fost recunoscută. Este învăţătoare la o clasă a IV-a. După acest incident, părinţii copiilor au început să se plângă. I-au reproșat acesteia comportamentul faţă de copii iar unii i-au spus directorului că i-au împrumutat cel puţin 2.000 de euro, bani pe care au aflat că i-ar fi pierdut la jocuri de noroc.

 
 
 
 


 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te