Motivul uciderii interlopului „Emi Pian”, liderul clanului Duduianu

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 07.08.2020 - 12:27
Foto: Bzi

Florin Mototolea, alias Emi Pian, 39 de ani, lider al Duduienilor, unul dintre cele mai influente clanuri din România, ar fi fost ucis de un membru al unei alte grupări, cunoscute drept a ”Spoitorilor”, marți, 4 august, după o răfuială care a avut loc în cartierul Giulești.

SHARE

Temutul interlop Pian și membrul celuilalt clan s-ar fi luat la bătaie după o partidă de barbut, după ce și-au dat seama că ”sponsorizau” cu bani pe care se percepea dobândă același jucător de la masă. 

Citește și

Cine își ia fapta uciderii lui Emi Pian. Un interlop fără cazier este audiat de Poliția Capitalei

„Duduianu și Spoitorii sunt clanuri care se tolerau, nu-și încălcau teritoriile. Recent, când membrii s-au întâlnit la barbut, Emi l-a împrumut cu 300.000 de euro pe un băiat, Sandu Ștocaru. Sunt banii care se dau și pe care se percepe camătă, minimum 20 la sută. Numai că și ceilalți îl creditaseră pe același individ. Atunci au apărut discuțiile între ei: ”Păi ce faceți, bă, vă băgați peste plăcinta noastră?”, poveste un insider, care a fost prezent și partida de barbut de marți dimineață, citat de Libertatea.ro

În noaptea de luni spre marți, reprezentanții celor două grupări de interlopi s-au reunit din nou la o adresă din Giulești. ”La un moment dat, cineva a spus că aflat că Emi i-a dat iar 200.000 de euro unui jucător de la masă. ”Cum ne-a fost înțelegerea? De ce i-ai dat bani ăstuia?”. A fost ultima replică auzită, pentru că a început bătaia”, povestește insiderul la partida care s-a terminat cu moartea lui Emi. Întâi au fost înjurături, apoi răfuială în toată regula. ”N-am văzut cine a scos cuțitul”, adaugă sursa.

Conform altei surse, Pian ar fi fost pus la pământ de loviturile unui membru al clanului Spoitorilor. Apoi, i-a fost tăiată vena femurală cu o lovitură de cuțit de bucătărie: ”Ai lui l-au luat cu mașina și l-au dus la spital, însă nu s-a mai putut face nimic”. 

Mai mult, în această dimineață s-a dat foc unei vile din Bucureștii Noi, care ar aparține tatălui celui care a lovit cu cuțitul. Incediul ar fi considerat răzbunare pentru crimă. 

Citește mai departe pe Libertatea.ro

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -