Metoda prin care poți afla dacă telefonul îți e ascultat: Ce trebuie să faci pentru a test

DE Alin Crișan | Actualizat: 20.01.2023 - 17:58
Telefon - Foto: Profimedia

Un canadian a dezvăluit pe o rețea socială cum poți afla dacă telefonul îți este ascultat sau înregistrat. Ce experiment a făcut?

SHARE

Un bărbat a dezvăluit cum poți afla dacă telefonul tău este ascultat sau înregistrat. Detaliile pe care le-a dezvăluit au stârnit numeroase reacții în mediul online. Iată cum poți testa acest lucru.

Citește și: Fotbalist de prima ligă din România, mort la 36 de ani. Un coechipier, răpus de aceeași boală

Morten Rand Hendriksen, un canadian, a dezvăluit pe TikTok cum să îți dai seama dacă telefonul este ascultat sau înregistrat.

Care este metoda prin care poți afla dacă telefonul tău este înregistrat sau ascultat

Multe persoane s-au întrebat acest lucru de-a lungul timpului. Morten Rand Hendriksen a făcut un experiment pentru a răspunde celor 11.000 de urmăritori în ceea ce privește acest subiect.

Hendriksen a dezvăluit că pentru a afla dacă telefonul tău este ascultat sau înregistrat trebuie doar să te întâlnești cu unul dintre prietenii tăi și să vorbiți despre un subiect pe care nu l-ați mai abordat înainte.

Dacă pe rețelele de socializare încep să îți apară reclame care au legătură cu subiectul abordat, atunci telefonul este ascultat și discuțiile au fost înregistrate, potrivit lui Morten Rand Hendriksen.

Citește și: Misterul fântânii secrete de la Sucidava: Tinerele mirese vin să bea apă din izvorul iubirii

„Cum îți dai seama dacă telefonul te ascultă sau înregistrează ceea ce faci sau zici? Alege un prieten, conveniți să vorbiți despre un anumit produs sau serviciu cât timp sunteți împreună, dar faceți asta doar când sunteți împreună și doar voi doi, fără să implicați alte persoane, atunci sau ulterior. În perioada de test trebuie să nu dai click sau să interacționezi cu orice ar putea să aibă legătură cu respectivul produs sau serviciu discutat cu prietenul tău. Doar vorbiți despre ceva, având telefoanele la îndemână, dar fără să căutați pe internet sau să faceți altceva. Mai mult decât sigur o să descoperiți faptul că, dacă doar vorbiți despre produsul respectiv, reclamele nu vor apărea. După câteva sătpămâni poți începe să cauți produsul respectiv despre care ați vorbit. E suficient o singură dacă. Apoi vei observa în cât timp începi să primești reclame despre lucrul acela, dar și după cât timp primește persoana cu care tu ai discutat reclamele respective, chiar dacă ea nu a căutat nimic pe internet, ci doar a vorbit cu tine. O să descoperiți că discuțiile sunt ignorate și că telefonul „te ascultă” sau înregistrează doar atunci când există primul semn că unul din voi manifestă un interes despre tema discutată”, a spus Morten Rand Hendriksen, potrivit b1tv.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te