Șeful Direcției Urbanism din PMB anunță că dă în judecată Antena 3 pentru „propagandă mincinoasă”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 09.02.2022 - 13:33
Matei Damian: Nu am fost audiat de DNA!. Voi da Antena 3 în judecată pentru propagandă mincinoasă/FOTO: Facebook/NicusorDan

Directorul executiv al Direcției urbanism din PMB a declarat în exclusivitate pentru Newsweek România, că va da în judecată postul Antena 3 pentru declarații mincinoase la adresa sa, după ce în presă au ajuns informații precum el a fi fost audiat de DNA într-un dosar de corupție.

SHARE

Matei Damian, director executiv al Direcției urbanism din PMB a declarat, în exclusivitate pentru Newsweek România, că va da în judecată Antena 3 pentru informații mincinoase la adresa sa: „Nu am fost audiat de DNA! Văd că și azi Antena 3 insistă cu această informație falsă. Nu mai e vorba de jurnalism, ci de propagandă mincinoasă. Cred că se cred mai presus de lege și de orice norme deontologice, rostogolind zile în șir fake-news-ul.

Îi voi da în judecată și vor suporta consecințele. Faptul că suntem atacați la comandă nu doar că nu ne sperie, ci ne încurajează și ne arată că facem ceea ce trebuie, anume ordine și rânduială în domeniul în care, până nu demult, dicta strict interesul de grup și nu interesul public!"

Antena 3 a susținut că directorul de Urbanism al Primăriei Bucureştiului, Matei Damian, a ajuns în faţa procurorilor DNA. Din informaţiile Antena 3, Diana Pungă, unul din consilierii lui Nicuşor Dan şi city manager al Capitalei, şi-ar fi dat demisia chiar astăzi. 

Citește și: Kremlin: Niciun acord cu Parisul privind Ucraina. Este imposibil, Franța e membră UE și NATO

Edilul Capitalei a reacționat la știrile false difuzate de Antena 3 în legătură cu ceea ce se întâmplă la Primăria Capitalei sau cu angajații primăriei.

„Pentru că minciunile devin din ce în ce mai dese, iar neobrăzarea din ce în ce mai mare, vreau să explic din nou bucureștenilor și CNA ce înseamnă știrile false Antena 3 și de ce ele continuă să apară”, a scris edilul pe Facebook.

„Să luăm doar ziua de azi. Despre Matei Damian, director executiv al Direcției Urbanism din primărie, Antena 3 a spus azi, la ora 12.17, că ar fi audiat „în aceste momente” la DNA. Minciună. La ora respectivă, Matei Damian era în sediul PMB și lucra la niște documentații, nu era la DNA. Am verificat personal.

Citește și: Nicușor Dan: „Antena 3 minte ca să mă demoleze, sperând că o va instala pe Firea primar”

„Antena 3 a afirmat, în același material în care a livrat minciuna de mai sus, că Diana Punga și-ar fi dat azi demisia din funcție. Din nou, Minciună. Diana Punga lucrează în continuare, nu a depus nicio demisie. (Trecem iar peste minciuna că ea ar fi în același timp și unul dintre consilierii mei personali)”, a precizat Nicușor Dan.

Citește și: Șase nave rusești de asalt se îndreaptă spre Marea Neagră. Moscova spune că pentru exerciții

„Să nu credeți că Antena 3 minte din obișnuință sau din plictiseală în legătură cu ceea ce se întâmplă la Primăria Capitalei sau cu angajații primăriei. Nu. Minciuna și manipularea au un scop clar: Antena 3 își dorește să mă demoleze mediatic, în speranța că asta o va ajuta pe Firea să ajungă din nou primar. Mai mult, pentru asta atacă angajați din PMB, încercând să-i demoralizeze indirect pe toți oamenii din primărie care încearcă să facă ceva pentru București. Eu am încredere în echipa mea și îi voi susține fără rezerve în fața acestor presiuni josnice”, a precizat edilul.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te