Scandal la Școala de Poliție din Cluj. ”S-au găsit viermi în ciorbă și în paste. Nu e prima dată”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 14.12.2023 - 18:07
Elevii unei școli de poliție din România Foto: Poliția Română - rol ilustrativ

Șeful Poliției Române, chestorul-șef Benone Matei, a trimis joi o echipă de specialiști de la București pentru verificarea unor informații legate de alimentația elevilor de la Școala de Agenți de Poliție de la Cluj.

SHARE

La o lună după scandalul privind mâncarea stricată de la Academia de Poliție, izbucnită după ce mai mulți studenți au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară, șeful Poliției Române a ordonat verificări la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj-Napoca.

Elevii de la Școala de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncarea servită joi, 14 decembrie. 

Șeful Poliției Române a trimis specialiști de la București să verifice Școala de Agenți de la Cluj

”În urma vehiculării în spațiul public a unor nereguli privind alimentația la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj-Napoca, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe de specialiști, pentru verificarea aspectelor semnalate. 

Citește și: Ce măsuri a luat Academia de Poliție după ce mai mulți studenți s-au intoxicat cu mâncare stricată

La finalizarea verificărilor, urmează a fi dispuse măsurile legale în consecință”, a transms Poliția Română, joi seara, într-o informare de presă.

 Ce s-a întâmplat de fapt?

La fix o lună de la scandalul de la Academia de Poliție, când mai mulți studenți au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară după ce au consumat mîncare de la cantina instituției școlare, scena s-a repetat la Cluj.  

Elevii de la Școala de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncarea servită joi, 14 decembrie. 

 ”S-au găsit viermi în ciorbă și în paste astăzi la prânz. Nu a reclamat nimeni nimic pentru că nu e prima dată când se găsesc viermi. O dată, o colegă a făcut poze și cei de la bucătărie i-au cerut să șteargă poza și să arunce mâncarea la gunoi”, a semnalat o sursă din cadrul Școlii de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca pentru stiridecluj.ro.  

Aceasta a mai spus că mâncarea nu are un gust ciudat. ”Mâncarea se face la grămadă și nu se simte gustul diferit. Nu e ca la Academia de Poliție unde s-au găsit viermi și mâncarea avea un gust acru. La noi nu se simte nimic la gust nimic”, a mai precizat sursa citată.

Sursa a precizat că dimineața primesc crenvurști în care sunt zgârciuri și oase tari, semn că se cumpără tot ceea ce e mai ieftin.

 Conducerea Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca a respins acuzațiile lansate de elevi, spunând că se respectă condițiile de igienă și că toată lumea care vine din afară și mănâncă la cantina școlii a apreciat calitatea mâncării.

În luna noiembrie, mai mulți studenți ai Academiei de Poliție au ajuns la spital după ce au mâncat mâncare cu viermi. Citiți mai multe despre acest incident aici: Mâncare stricată la Academia de Poliție. Mai mulți studenți au avut nevoie de îngrijiri medicale

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te