Locul din avion pe care să-l eviți întotdeauna. Secretul dezvăluit de un însoțitor de bord

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 23.03.2024 - 18:56
Locul din avion pe care să-l eviți întotdeauna. Secretul dezvăluit de un însoțitor de bord - Foto: Profimedia / imagine rol ilustrativ

Locul din avion pe care să-l eviți întotdeauna. Secretul dezvăluit de un însoțitor de bord. Iată despre ce loc este vorba și de ce trebuie să-l eviți. Ce se întâmplă acolo?

SHARE

Locul din avion pe care să-l eviți întotdeauna. Secretul dezvăluit de un însoțitor de bord. Iată despre ce loc este vorba și de ce trebuie să-l eviți. Ce se întâmplă acolo?

Locul din avion pe care trebuie să-l eviți

Însoțitorii de zbor de la companiile aeriene străine au dezvăluit recent cele mai bune sfaturi și trucuri de călătorie. Unul dintre acestea include un anumit loc din avion care este mai bine de evitat - dacă vă place prânzul.

Citește și:  O femeie a încercat să deschidă ușa avionului, în timpul zborului. Era drogată

Potrivit echipajului: "Deoarece rândul 11 ​​este cel mai frecvent rândul din mijlocul unui avion, aproape toți însoțitorii de bord sugerează să se evite rezervarea locurilor pe acest rând, deoarece este garantat că veți fi ultima persoană care are grijă de avion.

În special 11A și 11F sunt de refuzat, deoarece este foarte probabil să fie locuri la fereastră, ceea ce înseamnă că vă va lua mai mult timp să coborați din avion odată ce ați ajuns la destinație. În mod similar, dacă vă îndreptați cu un zbor pe distanțe, este probabil să nu stea scurt parte de mâncare dacă vă puteți și în mijlocul avionului."

De fapt, alegerea locului potrivit ar putea să vă aducă avantaje suplimentare atunci când vine vorba de căruciorul cu gustări și băuturi.

Care este cel mai bun loc din avion?

O însoțitoare de zbor pe distanțe scurte a dezvăluit că: "Dacă intenționați să luați orice fel de băutură sau gustare de la bar la bordul unui zbor pe distanțe scurte și medii, atunci trebuie să vă așezați în față sau în spate. Dacă vă așezați la mijloc, în special pe drumul spreă, este mult mai probabil să nu mai avem nimic din ce nu cumva, deoarece începem întotdeauna din față și din spate și îndreptăm spre mijloc."

Citește și:  Panică la bordul unui avion plecat din România după ce o roată a explodat

Nu este prima dată când însoțitor avertizează că există unele locuri pe care ar trebui să le evite atunci când rezervați un zbor. 

"În general, cea mai bună opțiune de scaun în avion pentru o călătorie confortabilă și fără mirosuri, cu acces excelent la toaletă, este 4C. Acest loc este un scaun de culoar spre partea din față a avionului și nu este aproape de partea din față de aeronavei să aibă vin oameni care stau la coadă la toaletă lângă dumneavoastră. De asemenea, este suficient de departe de orice miros care de la baie."

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te