VIDEO Interlopul Cimpa, șeful Școlii de șmecheri de la Albina, reclamat că ia pizza și n-o plătește

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 17.03.2023 - 16:52

Interlopul CImpa, care-și zice șeful "Școlii de șmecheri de la Albina" este cercetat penal după ce o pizzerie a reclamat că acesta îi intimidează angajații și nu plătește comenzile făcute, situația persistând de mai multe luni de zile.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Interlopul Cătălin Cimpoiași, zis Cimpa, care spune că e șeful " Școlii de șmecheri de la Albina", a fost reclamat că, de mai mult eluni, comandă pizza și n-o plătește, terorizându-i pe angajați.

Administratorii Pizzeriei Pepenero au depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava și la Inspectoratul Județean de Poliție Suceava ce îl vizează pe Cătălin Cimpoiași, zis și ”Cimpa”, arată Obiectiv de Suceava.

Aceștia explică cum, vreme de luni de zile, le-a fost afectată activitatea, dar mai ales integritatea fizică și psihică a angajaților de către interlopul care a ajuns spaima sucevenilor din cartierul George Enescu, în special a celor din zona ”Albina”.

Interlopul Cimpa, șeful "Școlii de șmecheri de la Albina", reclamat că ia pizza și n-o plătește

”La începutul anului 2023, am aflat că numitul Cimpoiași Cătălin exercita de o perioadă de timp presiuni asupra angajaților societății noastre care își desfășoară activitatea în cadrul restaurantului Pepenero și Kebab Albina din municipiul Suceava, în sensul că refuza să achite consumația, având o atitudine sfidătoare și intimidantă la adresa personalului.

Citește și: Interlopul Leonidas, locotententul mafiotului oltean Rechinu, condamnat în SUA. Spăla criptomonede

Deși inițial am fost revoltați de faptul că angajații nu ne-au adus la cunoștință cele petrecute mai din timp, am înțeles că situația este de fapt mult mai delicată și că vina o poartă în totalitate numitul Cimpoiași Cătălin, care indusese în rândul personalului o stare de temere.

Am solicitat expres angajaților ca, pe viitor, să nu îl mai primească pe numitul Cimpoiași Cătălin în restaurant și să refuze să îl servească, sperând că în această manieră se va descuraja și nu va repeta comportamentul reprobabil”, au explicat în plângerea penală administratorii Pizzeriei Pepenero.

Citește și: Interlopii Inspector și Hanter s-au înhăitat c-un fost polițist. Ași la spart bănci

Acțiunea lor părea să fi avut efectul scontat, pentru că vreme de circa două săptămâni Cimpa nu a mai călcat în cele două localuri, însă perioada de acalmie a luat sfârșit cu un episod clar de intimidare a angajaților, care a avut loc pe 30 ianuarie, când unuia dintre angajații pizzeriei i-au fost tăiate cauciucurile mașinii personale.

”Începând cu acest eveniment, am constatat o schimbare în comportamentul angajaților noștri, care ne-au mărturisit că se tem că fapte de aceeași natură se pot repeta și în cazul altor colegi.

Citește și: Interlopul Adrian Corduneanu, eliberat de trei ori de Curtea de Apel Iași. Înalta Curte s-a opus

Cu toate acestea, am sperat că pe viitor comportamentul numitului Cimpoiași Cătălin se va schimba, încurajându-ne personalul și rămânând în alertă.

Ni s-a adus la cunoștință că amenințările și presiunile la adresa angajaților au continuat, însă de teamă niciunul dintre ei nu a dorit să formuleze plângere penală”, povestesc administratorii Pepenero.

Teama resimțită de angajații Pepenero este atât de puternică încât unii au luat în calcul chiar să își caute un alt loc de muncă.

Citește și: Interlopul român Piedone, care clona carduri, prins în Republica Dominicană. Era căutat de 7 ani

Deși în tot acest timp au cerut sfaturi cu privire la soluționarea optimă a problemei și au explorat mai multe variante pentru ca activitatea lor să nu le mai fie perturbată, dar mai ales angajații să le fie în siguranță, problemele au evoluat, Cimpa trecând la acțiuni de amenințare directe și agresiune, ziua în amiaza mare, în raza de acțiune a camerelor de supraveghere.

A lovit în față un angajat al unei pizzerii

”Situația a devenit cu adevărat gravă la data de 10.03.2023, când Cătălin Cimpoiași l-a lovit peste față pe un angajat al nostru, în timp ce acesta se afla la muncă, la restaurantul Pepenero.

Acest fapt ne-a determinat să luăm poziție cu privire la întreaga situația descrisă și să formulăm plângere penală, întrucât s-a creat o reală stare de pericol cu privire la siguranța angajaților societății noastre.

Starea de frică resimțită de aceștia este atât de puternică încât unii au luat în calcul chiar să își caute un alt loc de muncă.

Nu putem tolera comportamentul nelegal și abuziv al lui Cătălin Cimpoiași, care pune în pericol activitatea societății noastre, integritatea fizică și psihică a angajaților și clienților noștri și trebuie să fie sancționat conform rigorilor legii penale”, au spus cei doi asociați.

Antecedente penale

Cătălin Cimpoiași, zis Cimpa, are antecedente penale, a fost reținut în trecut, iar la momentul actual se află sub control judiciar.

În cursul zilei de miercuri, 15 martie a.c., Cimpa, aflat la volanul unui BMW , a fost oprit în trafic de polițiștii suceveni, iar în urma refuzului de a fi testat cu aparatul etilotest și cel drugtest a fost săltat de ”mascați” și dus la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru a i se recolta probe biologice.

În așteparea acestor rezultate, polițiștii i-au aplicat lui Cimpa o amendă pentru foliile fumurii aplicate pe geamurile mașinii și au ridicat plăcuța de înmatriculare neconformă.

Zona ”Albina” din cartierul George Enescu a devenit, în ultimii ani, locația preferată a individului și a acoliților săi, care și-au asumat ”misiunea” de a instaura teama în rândul tinerilor și de a-i racola pe cei care își doresc să ducă o viață de golan, ca a lor, pentru a-și mări gașca și, implicit, influența.

De-a lungul anilor, Cimpa a fost arestat de mai multe ori și chiar dus în fața instanței de judecată, însă de fiecare dată a reușit să scape, într-un fel sau altul, de răspunderea penală și, mai ales, de închisoare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te