Interlopul Petre Geamanu, călcat din nou de mascați. ”Împăratul lumii” vâna ilegal din arest

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 24.05.2023 - 12:21
Petre Geamănu Foto: Facebook/Petre Geamănu

Interlopul Petre Geamănu a fost amendat cu 60.000 de lei și a rămas fără câinii pe care îi avea pe proprietate. Acesta s-a trezit cu mascații peste el pe malul lacului Grivița din București unde este în arest la domiciliu.

SHARE

”Impăratul lumii”, cum este poreclit Petre Geamănu, unul dintre liderii lumii interlope din România, s-a trezit cu mascații peste el, la locuința unde își ispășește arestul la domiciliu, pe malul lacului Grivița. 

Polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IGPR au mers la adresa liderului interlop după ce ar fi primit unele informații că bărbatul ar fi ieșit pe câmpul din zona lacului, unde ar fi vânat unele animale sălbatice. 

Interlopul Petre Geamănu a rămas fără câinii de vânătoare

Surse Newsweek au transmis că percheziția a avut loc la finalul săptămânii trecute. Petre Geamănu a fost amendat pentru că autoritățile au găsit pe proprietatea sa mai mulți câini. Unii dintre aceștia, cinci ogari, au un regim special în România.

În afară de acești câini, ar mai fi fost și alții din rase agresive. Poliția a transmis că încă face cercetări cu privire la aceștia din urmă.

Deși polițiștii nu au descoperit arme la domiciliul lui Petre Geamănu, ogarii au fost duși la un adăpost ASPA.

Petre Geamănu, pe numele său real Petre Ilie, a primit o amendă de 60.000 de lei pentru că 12 câini găsiți pe proprietatea acestuia nu erau microcipați și sterilizați. 

Citește și: Interlopul Petre Geamănu a aruncat la câini doi nepalezi prinși că pescuiau cu curent electric

Sunt informații cu privire și la faptul că aceștiua ar fi fost folosiți la lupte ilegale. Poliția nu a confirmat acest aspect încă. 

Petre Geamănu se află în arest la domiciliu din luna februarie a acestui an. El a decis să stea într-un imobil de pe malul lacului Grivița din București unde are o afacere în domeniul pescuitului sportiv.

Interlopul a fost arestat preventiv în vara anului 2021 după ce procurorii DIICOT au descoperit că ar fi impus taxe de protecție unor dezvoltatori imobiliari, de cămătărie, dar și de organizarea unor acțiuni violente pentru recuperarea unor presupuse datorii.

Citește și: Interlopul Anchetă, băgat în spital de brigada "Împăratului Lumii", pe care-l luase în bâză la botez

De numele lui Petre Geamănu se leagă infracțiuni violente. Doi muncitori nepalezi au fost prinși pescuind cu curent electric pe lacul Străulești, care-i aparține lui Petre Geamănu. Interlopul ar fi și filmat toată povestea și le-a arătat-o mai multor cunoscuți.

Ulterior, aceștia au fost lăsați să plece, însă Petre Geamănu a ținut să meargă până la dezvoltatorul imobiliar pentru care munceau cei doi și i-ar fi pus în vedere să aibă grijă de angajați pentru că, în caz contrar „s-ar putea să nu-i mai iasă la număr”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te