Începe Loteria de Vaccinare! Marele premiu, un milion de lei. Care este procedura de înscriere

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 30.09.2021 - 23:58
Începe Loteria de Vaccinare! Marele premiu, un milion de lei. Care este procedura de înscriere. / Foto: digi24.ro

Loteria de Vaccinare, care se desfăşoară în perioada 3 octombrie - 31 decembrie 2021, se vor acorda 1.139 de premii în valoare totală de 15.000.000 de lei. Înscrierile încep pe 1 octombrie.

SHARE

Prima extragere la Loteria de Vaccinare are loc duminică, 3 octombrie.

Marele premiu care va fi câştigat în cadrul Loteriei de Vaccinare este în valoare de un milion de lei şi va fi acordat în ultima săptămână dintre cele 14 în care se va desfăşura loteria.

Vor fi acordate 81 de premii săptămânale (80 de premii a câte 10.000 lei şi un premiu mare săptămânal de 100.000 lei), 3 premii lunare (câte un premiu în ultima săptămână a fiecărei luni de 300.000 lei) şi două premii la finalul Loteriei Programului naţional de vaccinare, în luna 3, săptămână 14, respectiv un premiu de 500.000 lei şi premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei.

Citește și: Ioana Mihăilă și Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei, la summitul Newsweek România

Potrivit Loteriei Românie, fiecare participant va avea 4 şanse de câştig: un premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, un premiu de 300.000 lei, un premiu de 500.000 lei şi premiul cel mare in valoare de 1.000.000 lei.

Pe 31 decembrie va avea loc extragerea finala la Loteria de Vaccinare. Premiile acordate la această extragere vor fi în valoare de 500.000 de lei şi marele premiu va fi de 1.000.000 de lei.

La prima extragere săptămânală vor participă numerele de ordine alocate celor care s-au înscris pentru Loteria de Vaccinare până vineri, 1 octombrie, la ora 12:00. Premiile pentru prima extragere sunt următoarele: un premiu de 100. 000 lei şi 80 de premii a câte 10.000 de lei.

Rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Citește și: VIDEO 3 motive să te vaccinezi, prezentate de dr. Valeriu Gheorghiță

Câştigătorii îşi pot ridica premiile săptămânal pe baza prezentării actului de identitate, în intervalul marţi-vineri, între orele 9:00 - 14:00 de la casieriile Loteriei Române, astfel: premiile în valoare de 100.000 de lei, 300.000 de lei, 500.000 de lei şi 1.000.000 de lei de la sediul central al Loteriei Române, iar cele în valoare de 10.000 de lei de la sediile punctelor de lucru judeţene ale Loteriei Române. Revendicarea premiilor se poate face în termen de 30 de zile de la data extragerii.

Care este procedura de înscriere la Loteria de Vaccinare

Înscrierea participanţilor în aplicaţie se realizează după generarea certificatul digital al UE privind COVID-19. 

- accesați site-ul oficial Certificate COVID: https://certificat-covid.gov.ro

- vă autentificați: se introduce adresa de e-mail, aplicația verifică e-mail-ul și trimite un link de autentificare

- accesați link-ul primit prin e-mail de la platforma "Certificate COVID"

- accesați butonul "Autentificare"

- selectați certificatul de vaccinare al persoanei pentru care se va înregistra participarea la loterie, apăsând butonul "Vizualizare certificate"

- selectați opţiunea "De acord cu regulamentul şi condiţiile de participare"

- selectați opţiunea "De acord cu publicarea datelor personale pe site-ul Ministerului Sănătăţii, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi C.N.L.R."

- selectați opţiunea "PARTICIPA LA LOTERIA DE VACCINARE".

"Loteria de Vaccinare constă în extragerea aleatorie de numere în vederea acordării de premii în bani tuturor persoanelor vaccinate cu schema completă de vaccinare, care şi-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului şi care se înscriu pentru participare la extrageri în aplicaţia accesată de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro. Ulterior înscrierii, participantul primeşte un număr de ordine alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicaţie. Aplicaţia permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiaşi CNP. Numărul de ordine alocat se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro", se precizează în comunicatul citat.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te