Gigi Becali: „Claudiu Târziu mi-a propus să fiu vicepreședinte AUR. Eu le-am dat sediul”

DE Elena Andrei | 12.02.2021 - 22:46
sursă Romania Insider

Fostul europarlamentar Gigi Becali a declarat, vineri seară, la România TV, că a oferit un sediu pentru partidul Alianța pentru Unirea Românilor și că a făcut acest lucru prin co-președintele formațiunii Claudiu Târziu.

SHARE

Becali a intrat în contradicție cu George Simion, celălalt co-președinte al AUR, care susține că partidul nu a beneficiat de niciun sediu din partea acestuia.

Și Claudiu Târziu a infirmat spusele lui Becali, declarând că acesta din urmă ”vede puțin diferit lucrurile”. Târziu a recunoscut că a primit două camere spre folosință, dar nu pentru partid, ci pentru o asociație condusă de soția liderului AUR.

Târziu a mai spus că Gigi Becali este ”foarte profund” și nu și-a permis niciodată să îi propună să fie vicepreședintele partidului, în condițiile în care a fost președinte de partid:

„Domnul Becali nu a dat niciun sediu partidului AUR, nu a fost informat sau nu i-a propus nimeni să facă parte din AUR sau să dețină vreo funcție de conducere. I-am dus niște cărți despre sfinții din închisori, a fost foarte impresionat și m-a întrebat despre asociație, i-am spus că face ateliere pentru copii, ne-a întrebat unde ne desfășurăm activitatea, i-am spus că nu mai avem sediu, că nu ne-am permis, și ne-a dat două camere în sediul Fundației ”George Becali”. Nu am mai ținut legătura ulterior, vreme de atâția ani. Dar în 2017 l-am întrebat dacă l-ar mai interesa să intre în politică și mi-a spus franc, nu, că i-a ajuns ce i-a dat politica, e un loc în care ești ispitit să faci păcate și vrea să se mântuiască. La vremea respectivă nu era nici măcar proiect, era o idee. Mai târziu am făcut partidul cu George Simion, nu i-am spus domnului Becali, nici nu aș fi îndrăznit să îi propun să fie vicepreședinte, pentru că dânsul a fost președinte de partid. Camerele nu au fost niciodată folosite de partid. Le folosește asociația pe care am condus-o până să devin parlamentar și unde soția mea derula un proiect pentru copii”, a declarat Claudiu Târziu, vineri seară, la România TV.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.