Fosta „regină” a muzicii are becuri încărcate la Soare în containerul fără lumină unde stă cu fiica

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 04.10.2023 - 18:25
Fosta „regină” a muzicii pop folosește becuri încărcate la soare. Stă într-un container fără lumină - Foto: Facebook / imagine cu caracter ilustrativ

Dana Marijuana care locuia într-o casă de lux, dintr-o zonă centrală din București a ajuns să trăiască în condiții ca într-un show de supraviețuire. Aceasta s-a mutat la mare într-un container alături de Iris, una dintre fiicele sale, fără căldură și lumină.

SHARE

Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu, s-a mutat de câteva luni la Vama Veche, unde are un teren și câteva containere. Locuiește acolo alături de fiica ei cea mică, Iris. S-a săturat de viața și costurile din București și a ales un trai mai liniștit la malul Mării Negre.

Dana a fost considerată, în anii 90, regina muzicii hip-hop.

S-a mutat la mare într-un container fără căldură și lumină

Perioada i-a picat bine, s-a obișnuit la Constanța, așa cu nu prea mai are de gând să se întoarcă în Capitală. Și-a înscris deja fiica la școală acolo și acum vrea să se ocupe de lucruri esențiale care să-i facă traiul în container mai confortabil. Nu are lumină și nici căldură, dar promite să rezolve cât mai curând.

Citește și: Concediată, Teo Trandafir și-a găsit un nou loc de muncă. Unde vă întâlniți cu ea

"Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare, mai ales că fata începe și școala. Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare, dar cum căldură nu mai este, nici ăla nu se mai încarcă.

Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile la care avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Și la începutul verii, solista de hip-hop declara pentru aceeași publicație: "Îmi mai trebuie panouri fotovoltaice, dar cu timpul o să le rezolv pe toate. Am plecat din cauza costurilor mari care sunt în București, nu îmi mai permit, viața este prea scumpă, banii sunt prea puțini.

Fata cea mică o să meargă cu mine, la Constanța, o să o înscriu la școală acolo, dar cea mare a rămas la tatăl ei. De iubitul meu nu m-am despărțit, suntem bine în continuare, o să mai vină el la mine, o să merg eu la el și tot așa. Dar urmează ca peste doi ani să iasă la pensie, el lucrează la stat și așa este la el. Deci, nu vom sta mult timp separați”.

Era „regina” muzicii în România

În perioada anilor ’90, Dana Marijuana era considerată regina hip-hop, însă vremurile bune au apus și odată cu trecerea anilor artista se pare că a renunțat la lumina reflectoarelor pentru un trai mult mai liniștit.

Acum, Dana duce o viață total diferită! De la casa de lux, dintr-o zonă centrală în care locuia în București acum a ajuns să trăiască în condiții ca într-un show de supraviețuire.

Dana Marijuana a mai dezvăluit și faptul că răutatea oamenilor din jurul său dar și facturile imense, lunare, care îi veneau au făcut-o să recurgă la acest gest:

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

„Decizia de a părăsi Bucureștiul nu a venit de pe o zi pe alta sau că m-am inspirat eu de la cineva anume. Nu mai suportam energiile bucureștene și asta a dus la decizia mea de a mă muta la mare”, potrivit click.ro.

În această vară, Dana Marijuana trebuia să se căsătorească cu alesul inimii sale, Valentin, după aproape un an de relație, însă planurile s-au schimbat la 180 de grade pentru că vedeta a ales să părăsească viața agitată de Capitală pentru una liniștită de la malul Mării Negre. Astfel că cei doi fac naveta București – Constanța pentru a se vedea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te