Fosta iubită a manelistului Nicolae Guță a ajuns la terapie intensivă. Soțul ei a fost arestat

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 07.06.2023 - 17:41
Nicolae Guță din Dana Roba Foto: captură video Youtube

Dana Roaba, fosta iubită a lui Nicolae Guță a ajuns la spital în stare gravă după o ceartă în familie. Soțul a fost reținut de poliție. Cei doi au împreună doi copii. Manelistul a comentat situația spunând că îi pare rău că aude astfel de veși despre fosta iubită

SHARE

Dana Roba, fosta iubită a manelistului Nicolae Guță a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită în cap cu ciocanul de către soț.

Bărbatul a fost reținut de poliție, iar magistrații au decis arestarea. Dana Roba a suferit o intervenție chirurgicală pe creier. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună două fetițe.

Fosta iubită a manelistului Nicolae Guță a ajuns la terapie intensivă. Soțul a fost reținut

Copiii se aflau aflau la bunici în momentul în care s-a întâmplat teribila scenă. Se pare că femeia a fost atacată în timp ce dormea. 

Apoi bărbatul a filmat cum agoniza. În ultima vreme, Dana Roba susținea că soțul este gelos. Asta după ce în spațiul public afirma că este bărbatul care o iubește și o sprijină.

După ce a comis fapta, Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, ar fi ieșit în fața blocului și le-ar fi spus polițiștilor că Dana a fost cea care a sărit la bătaie și el s-a apărat, potrivit Kanal D.

 „La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în

 locuința personală a avut loc un conflict spontan, femeia fiind lovită cu un corp contondent la nivelul capului. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și

 Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurările producerii acestui incident”, informează Poliţia.

 Ce spune Nicolae Guță despre acest incident

„Sincer, îmi pare rău. Dacă s-a ajuns la agresiune fizică nu este bine! Mai ales dacă au copii, Doamne ferește! Sunt cei mai afectați. Si ei sunt într-un fel, dar mai ales celor mici nu le este ușor.  Nu este bine să îți pară bine de răul nimănui. Probabil că sunt puncte de vedere diferite, orgolii, sau fiecare are părerile lui și s-a ajuns unde s-a ajuns”, a comentat Nicolae Guță.

Nicolae Guță și Dana Roba au fost împreună la începutul anilor 2000. Femeia apărea mereu la brațul manelistului și a apărut chiar și în câteva videoclipuri ale acestuia.

Dana Roba s-a căsătorit cu Daniel Balaciu după numai trei luni de relație. Au făcut o nuntă restrânsă, la biserica penticostală din Timișoara, unde au participat doar șase persoane.

„Am un prezent la care foarte multe fete tânjesc. Am doi copii sănătoși, frumoși și un soț care mă iubește și mă susține în absolut orice aș vrea să fac”, spunea Dana Roba în urmă cu ceva vreme la Antena Stars. În interviurile acordate de-a lungul timpului, Dana Roba spunea că soțul ei o ajută enorm și că, în timp ce ea își construia o carieră de succes în make-up, bărbatul era în prenatal și se ocupa de creșterea micuțelor pe care le au împreună.

Soțul Danei Roba, Daniel Balaciu activează în sport. Este arbitru de fotbal. De-a lungul carierei sale, Daniel Balaciu a arbitrat meciuri din Liga Județeană Timiș și era considerat un arbitru foarte corect, însă destul de exigent. Ca și Dana Roba, bărbatul era botezat penticostal, potrivit retetesivedete.ro.

În prezent, bărbatul este arestat pentru 30 de zile și cercetat pentru tentativă de omor. Nu se cunosc încă motivele reale pentru care a recurs la un act de o asemenea cruzime.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te