Fiul a anunțat că i-a dispărut mama. Fostul soț o omorâse și o îngropase în curte acum un an

DE Adrian Costin | Actualizat: 02.07.2022 - 11:42
Foto: Facebook

Femeia a fost dată dispărută vineri, de fiul său, care afirma că ea ar fi trebuit să ajungă în Italia la muncă şi nu a mai putut-o contacta. Polițiștii au găsit cadavrul care se afla în stare avansată de descompunere, în comuna Şimnicu de Sus.

SHARE

Sesizarea dispariției a fost făcută, vineri, de fiul femeii, la Secția nr.3 Poliție Craiova. Acesta a declarat că, în luna martie 2021, mama sa, Silvia Albișoru, din Municipiul Craiova, a plecat de la domiciliul său cu intenția de a ajunge în Italia. De la acea dată nu a mai putut lua legătura cu ea.

Citește și: Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham: F... me, I'm brilliant

Polițiștii au început imediat cercetările, iar în urma verificărilor inițial au rezultat indicii rezolnabile privind săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Citește și: De ce a râs interlopul Gangal când a fost arestat pentru că a furat 100.000 € de la un colonel SPP

Astfel, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Ucisă în bătaie și îngropată în curte de fostul soț

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârșitul lunii aprilie 2021, în locuința comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soț, agresiuni ce au condus la decesul acesteia. Ulterior, trupul femeii  ar fi fost transportat în comuna Șimnicu de Sus, unde ar fi fost îngropat.

În noaptea de 01/02 iulie a.c., în comuna Șimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadravrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere.

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 55 de ani, din municipiul Craiova a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj“, a precizat IPJ Dolj.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.