Cântăreața Demi Lovato, găsită inconștientă în casă în urma unei supradoze

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 25.07.2018 - 14:02
Foto Gulliver/Getty Images

Cântăreața pop Demi Lovato a fost internată într-un spital din Los Angeles ca urmare a unei posibile supradoze de heroină. Poliția a răspuns marți unui apel de urgență, iar când au ajuns la locuința artistei, paramedicii au găsit-o în stare de inconștiență, potrivit TMZ.

SHARE

Medicii au precizat că starea cântăreței este stabilă, iar purtătorul de cuvânt al artistei nu a negat zvonurile că aceasta ar fi ajuns la spital din cauza unei supradoze: „Demi este conștientă și este alături de familia sa. Ei le mulțumesc tuturor pentru sprijin. Unele informații apărute în presă nu sunt corecte. Familia are rugămintea de a le respecta intimitatea”.
Ulterior, mătușa ei a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a anunța că Demi este „conștientă și cooperantă”.
Surse citate de TMZ au declarat că Demi Lovato ar fi  primit un tratament de urgență care se dă de obicei în cazul supradozelor cu heroină.
Duminică, Demi Lovato a avut un concert în California alături de Iggy Azalea. Luni noaptea a fost la o petrecere, la ziua unei prietene, și a postat fotografii pe Instagram în care părea fericită. Apoi, marți, înainte de prânz, după apelul de urgență, o ambulanță a transporta la spital de la domiciliul ei din Hollywood Hills.
Cântăreața de 25 de ani a vorbit public despre dependenţa ei de alcool şi droguri. Lansată în muzică la 16 ani, după ce jucase într-un serial pentru adolescenţi, s-a internat la dezintoxicare la 18 ani.
Luna trecută, Demi Lovato și-a anulat un spectacol la celebra arenă O2 din Londra, făcând anunțul pe Twitter cu numai câteva ore înainte de începerea concertului iar fanii spun că se confruntă și cu o tulburare bipolară, și cu o bulimie, dar dependența - temă prezentă adesea în muzica ei - i-a ajutat în propriile lor lupte.
Cântăreața avea programat un concert pentru joi în Atlantic City, cu care urma să-și încheie partea nord-americană a turneului ei mondial „Tell Me You Love Me”.
Pe măsură ce vestea spitalizării lui Demi Lovato s-a răspândit, vedete din toată lumea au reacționat pe rețelele de socializare și și-au exprimat susținerea. Printre ele, Ariana Grande, Ellen DeGeneres și BradPaisley.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2019 NEWS INTERNATIONAL S.A.