Cu pistolul furat de la jandarmerița bătută s-ar fi tras două focuri

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 21.08.2018 - 15:49

Bărbatul care ar fi furat, pe 10 august, arma de la jandarmerița agresată, ar fi tras două focuri pe un câmp, potrivit Poliției Capitalei. Pistolul a fost recuperat, bărbatul arătându-le polițiștilor unde îl ascunsese.

SHARE

Bărbatul reținut de polițiști este cel care, în cele din urmă i-a condus pe polițiști la locul unde o îngropase, a declarat, pentru Știri pe surse, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca. „Inculpatul i-a condus pe anchetatori la locul unde a fost îngropată arma. Arma a fost îngropată acolo încă de sâmbătă. Au fost găsite patru tuburi tip cartuș, nefolosite. Bărbatul ne-a condus și în spațiul, unde, pe un teren viran, a executat două focuri de armă.”, a declarat Diana Sarca.

Poliția Capitalei anunțase luni că arma furată de la femeia jandarm agresată la mitingul din Piața Victoriei de pe 10 august a fost recuperată, aceasta fiind găsită în Ilfov.

Citește și: Bărbatul care a furat pistolul jandarmeriţei agresate, reţinut. Femeia, externată azi

„În urma activităților continue desfășurate de PTB și DGPMB, s a reușit în urmă cu scurt timp recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat", au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei, potrivit Mediafax. Polițiștii nu au dat detalii referitoare la locul unde a fost găsită, motivând că este o anchetă a procurorilor în curs.  
Ulterior, Parchetul a anunțat că arma a fost recuperată pe raza județului Ilfov, anunță Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ).
„În urma actelor de urmărire penală continue desfășurate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, a fost recuperat pe raza județului Ilfov, în urmă cu puțin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestației din Piața Victoriei, București", anunță Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), într-un comunicat de presă.

Citește și: Dezinformare. Jandarmerița, la câteva minute după bătaie: „Fraților, unde dracu' m-ați dus?”

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2019 NEWS INTERNATIONAL S.A.