Cu ce se ocupă acum fetele lui Putin și unde trăiesc

DE Adrian Costin | Actualizat: 27.02.2022 - 15:06
Despre Katerina Tikhonova și Maria Vorontsova se spune că sunt fiicele lui Putin Foto: NEVAR INC. EAST2WEST NEWS/ stiri.md
Familia Putin, în tinerețe Foto: east2west news
Elizaveta Krivonogikh, o altă presupusă fată a lui Putin Foto: unica.md

Secretul în jurul fetelor lui Vladimir Putin este atât de mare, încăt doar se presupune că Katerina Tikhonova și Maria Vorontsova sunt fiicele sale. Există informații că Putin ar mai avea o fată sau chiar o pereche de gemene cu actuala iubită.

SHARE

Despre Katerina Tikhonova și Maria Vorontsova s-a scris, anul trecut, în iunie, după ce au participat la un forum economic la Sankt Petersburg, că ar putea fi posibilele succesoare ale lui Putin. 

Citește și: EXCLUSIV Cum apără ucrainenii civili Kievul: Facem cocktailuri Molotov. Ne-am antrenat la Maidan

Putin a avut două fiice în prima căsătorie cu fosta însoțitoare de bord Liudmila Shkrebneva – Maria și Katerina. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei decenii până la divorțul din 2013.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV Cum trăiește războiul un american a cărui casă din Kiev a fost distrusă de ruși

Maria s-a născut la Leningrad în 1985, iar Katerina s-a născut un an mi târziu, în Germania, în 1986, acolo unde familia locuia în acea vremea, când Putin lucra pentru KGB.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu, live de la o nuntă la care a fost naș în Italia. E urmărit internațional
 
Ambele fete poartă numele bunicilor lor, Vladimir Spiridonovici Putin și Maria Ivanova Selomova. Mariei i se spune Masha, iar Katerinei, Katya. Masha and Katya are sunt prescurtări obișnuite ale numelor Maria și Katerina.

Familia Putin, în tinerețe Foto: east2west news


Au studiat sub identități false

Când familia s-a mutat la Moscova în 1996, fetele au urmat o școală în limba germană, de la care însă au fost retrase Putin a devenit președinte interimar, iar profesorii le-au educat acasă.
 
În timp, fetele au urmat studiile superioare: Maria a studiat biologia la facultate și a urmat facultatea de medicină la Moscova, în timp ce Katerina s-a specializat în Studii asiatice la facultate, ambele sub identități false.

Maria, care acum are 36 de ani, este cercetător medical și locuiește la Moscova împreună cu soțul ei olandez, Jorrit Faassen.

Se pare că Maria și Faassen au un copil, căci Putin i-a spus cineastului Oliver Stone în 2017 că este bunic, conform Libertatea pentru femei. 

Katerina, care acum are 35 de ani, este o dansatoare sportivă și ocupă o poziție superioară la Universitatea de Stat din Moscova.

Ar putea să fie fetele lui Putin

Elizaveta, o adolescentă de doar 17 ani, cunoscută sub numele de Luiza, ar fi fiica președintelui rus, Vladimir Putin și a fostei femei de serviciu, Svetlana Krivonogikh, care acum a ajuns milionară.

Elizaveta Krivonogikh, o altă presupusă fată a lui Putin Foto: unica.md

Elizaveta se prezintă pe rețelele sociale sub numele de Luiza și unde postează poze cu ea în ținute scumpe, semnate de casele mari de modă din lume.

Pe de altă parte, există zvonuri că Putin are o a treia fiică (sau chiar o pereche de gemene) cu actuala iubită, fosta gimnastă ritmică rusă Alina Kabaeva.
Însă nici copilul (sau copiii) și nici relația cu Kabaeva nu au fost confirmate.

 

 


 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te