Crimă la o petrecere cu Alex Velea și Antonia. Artistul a fost audiat de polițiști

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 11.02.2024 - 14:55
Alex Velea și Antonia, prezenți la o petrecere încheiată cu o crimă - Foto: Facebook/Alex Velea/ Cristina Ionescu Photography
crima

Crimă la o petrecere cu Alex Velea și Antonia. Cei doi artiști, alături de cântăreața Alina Eremia, au fost printre cei prezenți la distracția ce s-a încheiat tragic, un bărbat fiind înjunghiat mortal.

SHARE

Crimă la o petrecere cu Alex Velea și Antonia. Cei doi artiști, alături de cântăreața Alina Eremia, au fost prezenți, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la distracția organizată într-un hotel din comuna Moroeni, Dâmbovița, care s-a încheiat tragic. Un bărbat a fost înjunghiat mortal, iar polițiștii investighează circumstanțele în care a fost comisă crima.

Crimă la o petrecere cu Alex Velea și Antonia. Artistul a fost audiat de polițiști

Un bărbat a fost omorât în timpul unei petreceri ce a avut loc, în noaptea de 10 spre 11 februarie, la Hotel Bolmont, din comuna Moroeni, zona montană Padina.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin numărul de urgență 112 cu privire la faptul că, în locația respectivă un bărbat a fost înjunghiat.

La petrecerea respectivă, desfășurată în Hotelul Bolmont, erau prezente și mai multe vedete, Alex Velea, Alina Eremia și Antonia, conform damboviteanul.ro.

Anchetatorii ce s-au deplasat la fața locului au identificat decedatul ca fiind un bărbat de 41 de ani din Târgoviște. Pe lângă bărbatul decedat, mai există o victimă rănită la mână. 

Citește și: VIDEO Velea a cerut-o pe Antonia de soție după nouă ani de relație. El a îngenuncheat, ea a lăcrimat

În custodia poliției au fost reținuți trei suspecți, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participarea la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Poliția cercetează circumstanțele în care a fost comisă crima - Foto: damboviteanul.ro

Din primele cercetări a rezultat că incidentul s-ar fi produs spontan, pe baza muzicii alese în cadrul petrecerii.

Potrivit sursei citate, cei trei bărbați fac parte din clanul Fabian, un temut clan din București, iar aceștia sunt băieții vrăjitoarei Sidonia.

Acest clan este unul renumit în București, clan cu care sunt familiarizați și anchetatorii, pe numele lor existând mai multe dosare penale, fiind acuzați de mai multe fapte cu violență.

După atacul asupra bărbatului de 41 de ani din Târgoviște, cei trei bărbați ar fi reușit să plece de la locul crimei cu o mașină și au încercat să se ascundă la o cabană, undeva în vecinătate, însă polițiștii i-au prins și i-au dus la secția de poliție.

Citește și: Legăturile interlopilor cu politica: sportivii lui Băluță, recuperatorii lui Dragnea, clanul din AUR

Alex Velea a fost audiat ca martor în urma tragediei, acesta aflându-se în apropierea locului în care s-a produs agresiunea.

În plus, Antena 3 CNN a prezentat imagini exclusive cu principalul suspect în cazul crimei, Laurențiu Marin, zis Solomon, surprins în seara de sâmbătă, 10 februarie, cu Alex Velea la hotel.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te