Ciutacu are COVID. Ce spunea despre Esca: Nemuritoarea a vărsat demonstrativ niște lacrimi

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 27.11.2020 - 09:16
Rușii de la Sputnik au preluat toate mârlăniile lui Ciutacu Foto: sputnik.md

Victor Ciutacu a transmis că este bolnav de COVID și nu a pirdut ocazia să se victimizeze și să se laude: "Dacă mă prăbuşesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mişto, că am talent la asta". Când Andreea Esca a făcut public că s-a îmbolnăvit, Ciutacu a făcut-o praf.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

În iulie, când Andreea Esca a povestit chinurile prin care a trecut âmpreună cu fmilia sa, Ciutacu era zmeu, iar rușii de la Sputnik îl preluau:

„Dincoace, la postul recent vândut chinezilor, e ca pe vremea lu’ Deng Xiaoping. Există Zeița și restul lumii, Liderul Spiritual și activul de partid, Cea-Al-Cărei-Salariu-Nu-l-Știe-Nimeni și muncitorii. Redacția de știri s-a conformat prima amenințării avocațiale cu judecata și a tăcut mereu despre același lucru până când s-a dat porunca de la Stăpânire. Care s-a îndeplinit magistral, întocmai și la timp, ceas chinezesc cu mecanism elvețian. 
Nemuritoarea a devenit subit om, a recunoscut că a comis niște mici și regretabile erori, a vărsat demonstrativ niște lacrimi și lumea o căinează în cor. Despre restul cetățenilor infectați, pomeniți în treacăt în comunicatul de presă, niciun sunet. Pot să și crape, oricum sunt neinteresanți”, scria Victor Ciutacu în iulie.

De data aceasta, Sputnik spune că Ciutacu a avut "o reacție curajoasă".

Acum, când el este infectat, virusul este "neplăcut și inconfortabil de aproape".Ciutacu a spus că a purtat intens masca, lucru care poate fi probat, spune el de colegi. 

"Sunt separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soţie"

“Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Aşa că fac aici cuvenitul anunţ: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu şi organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunţat contacţii, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soţie. Care a fost testată negativ. După cum am mai anunţat într-o confesiune anterioară, cred în existenţa virusului ucigaş. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat şi minţile, doar că acum îl şi simt aproape de mine; neplăcut şi inconfortabil de aproape. Şi, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am şi purtat intens masca, lucru uşor de probat cu mărturii ale colegilor şi ale şoferilor de Uber”, a scris Ciutacu pe pagina personală de Facebook. 

"Dacă nu crăp, ne vom vedea la televizor"

"Dacă mă întrebaţi pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască. N-am de gând să fac aici reality show cu viaţa şi cu sănătatea noastră, aşa că nu vă aşteptaţi la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype.  Dacă mă prăbuşesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mişto, că am talent la asta. Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile şi nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (şi sper) că voi duce povestea pe picioare. N-am sfaturi înţelepte să vă dau. Nu cred că aveţi nevoie de mine să vă spălaţi pe mâini şi să purtaţi (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaţionali ai puterii politice, m-aş feri să diseminez mesajul "purtaţi mască, protejaţi-vă" prin intermediul celor care tocmai anunţă că au fost infectaţi”, a mai scris

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te