Cine l-a despărțit pe Alin Oprea de Tavi Colen din trupa Talisman. Unul din ei a fugit cu banii

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 20.09.2023 - 18:47
Cine l-a despărțit pe Alin Oprea de Tavi Colen din trupa Talisman. Unul din ei a fugit cu banii - Foto: Fanatik / imagine cu caracter ilustrativ

Trupa Talisman anunța, în 2006, că nu va mai urca niciodată pe scenă. Între Tavi Colen și Alin Oprea nu mai era loc de împăcare, ci doar de scandaluri, care s-au accentuat după separarea lor. Care a fost motivul real pentru care cei doi s-au despărțit.

SHARE

Tavi Colen și Alin Oprea s-au despărțit în anul 2006, cu un scandal monstru. Cei doi formau împreună trupa Talisman, însă ceva i-a făcut să se separe pentru totdeauna. iată despre ce este vorba.

Tavi Colen și Alin Oprea. Motivul despărțirii

Trupa Talisman anunța, în 2006, că nu va mai urca niciodată pe scenă. Între Tavi Colen și Alin Oprea nu mai era loc de împăcare, ci doar de scandaluri, care s-au accentuat după separarea lor.

Citește și: Concediată, Teo Trandafir și-a găsit un nou loc de muncă. Unde vă întâlniți cu ea

Au dezvăluit secrete vechi, și-au aruncat acuzații dure și când se credea că timpul și-a făcut treaba, securea războiului a fost dezgropată odată cu divorțul fostului său coleg de trupă de soția Larisa, considerată un pion important atât în destrămarea grupului muzical, cât și a prieteniei dintre el și Alin.

Alin Oprea și Tavi Colen au cântat în trupa Talisman până în noiembrie 2006, când Tavi s-a retras. Fiecare dintre ei a continuat să cânte pe cont propriu și niciunul nu a vorbit despre adevăratele motive pentru care s-au despărțit. În 2012, declarațiile lui Tavi aduceau unele lămuriri.

„Eu l-am rugat să facă trei lucruri ca să continue. Unu, nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații. Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare”.

Replica lui Alin a fost dură: „Nimeni n-o să-mi poată spune vreodată să nu îmi iau soția. Nu știa să cânte live, cânta prost. Nu știa să se îmbrace bine, ei nu i-a plăcut”.

Un alt motiv pentru care Tavi a plecat din trupă a fost faptul că Alin nu a vrut să împartă cu el banii obținuți dintr-un concert de publicitate: „De ce voia să împart banii de pe o creație de-a mea? Pe acel spot nici nu apărea vocea lui. Toate piesele trupei Talisman au fost create de mine”, a argumentat atunci Alin Oprea.

„Nu ținea pasul cu mine”

După 15 ani de la destrămarea trupei Talisman, Tavi a divulgat motivul rupturii bruște de Alin Oprea, aducându-i acestuia acuzații grave. „Alin nu ținea pasul cu mine niciodată. Și am zis mai bine să mă retrag eu! 

Atunci am luat hotărârea să plec. Mi-a fost greu pentru că eu am căzut așa, de sus, ca din copac. El într-o dimineață mi-a luat tot: viața, palmares, trupă, instrumente, tot! Nu am să-l iert niciodată.

A fost mai deștept! S-a dus cu cinci ani înainte la OSIM și a înregistrat marca Talisman pe numele lui!”, a mai spus Colen, în cadrul unei emisiuni.

Fostul component al trupei Talisman spune că singurul om care l-a ajutat să-și revină după lovitura dată de Alin Oprea a fost actuala sa iubită, Emma Ștefan, cu care Tavi se află într-o relație de 10 ani.

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

„Ajunsesem să nu am bani nici să iau banane. Mă uitam la o banană și mă gândeam că pentru a doua nu mai am bani. A trebuit să-mi revin în primul rând cu capul. Emma m-a ajutat, altfel acum eram la Spitalul 9! Nu a venit nimeni, nici un măcar un prieten să mă ajute să mă ridic în perioada aia”, a dezvăluit solistul.

Acuzat de fostul său coleg că ar fi înregistrat numele Talisman la OSIM fără știrea acestuia, Alin Oprea a refuzat categoric să îi dea o replică lui Tavi Colen. „Să fie sănătos și să-i Dumnezeu tot ce-și dorește. Legat de acest subiect sunt în silenzio stampa din 2006 și așa voi rămâne în continuare”, a declarat Alin, în exclusivitate pentru Click!.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te