Cine este bărbatul mai tânăr căruia Andreea Marin îi dedică poezii. „Zâna” avut 3 mariaje eșuate

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 04.07.2023 - 19:52
Cine este bărbatul mai tânăr căruia Andreea Marin îi dedică poezii. „Zâna” avut 3 mariaje eșuate - Foto: Click.ro / imagine cu caracter ilustrativ

Andreea Marin iubește din nou și lasă discreția la o parte. După trei căsnicii eșuate, „Zâna” îi dedică poezii bărbatului pe care-l iubește și care este cu 10 ani mai tânăr.

SHARE

„Zâna” de la „Surprize, surprize” iubește fără perdea. De ziua de naștere a bărbatului iubit, îndrăgita jurnalistă a postat un mesaj emoționant pe rețele de socializare. 

Iubește fără perdea

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani. Acum, Adrian Brâncoveanu împlinește 38 de ani, iar alături de „zână”, el și-a găsit fericirea adevărată, amândoi fiind mândri de povestea de dragoste pe care o împărtășesc.

Citește și: FOTO Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. A fost distrusă după despărțirea de el

Cu ocazia acestei zile, Andreea Marin a postat un mesaj extrem de emoționant pe conturile de pe rețelele de socializare.

„Anii trec, zboară ca vântul

Printre ramuri și-ți șoptesc:

Nu ești singur, un alt suflet

Ți-e alături! Te iubesc!

La mulți ani, ecoul meu!”

Mesajul emoționant al Andreei Marin a fost însoțit de mai multe poze ale celor doi, făcute de-a lungul timpului.

Relație ținută departe de ochii curioșilor

Până acum, relația celor doi a fost una discretă, ambii preferând să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Însă, în ultimul timp, la diversele evenimente mondene la care a fost invitată Andreea Marin a apărut și iubitul ei, cei doi făcând o pereche superbă, indiferent de ocazie.

Citește și: EXCLUSIV Afaceri dubioase în starea de urgență la Transporturi. Aparate PCR care nu merg nici acum

De asemenea, vedeta a declarat la un moment dat că Adrian Brîncoveanu este cu adevărat sufletul ei pereche. Ba mai mult de-atât vedeta își dorește să devină pentru a doua oară mămică.

„E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere.

E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă. Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred că e dorința fiecărui om să procreeze”, declara Adreea Marin.

Trei căsnicii eșuate

Andreea Marin a trecut în revistă cele 3 căsnicii ale sale și nu a avut nici o barieră în descrierile primilor doi soți: Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică.

Andreea Marin şi Şte­fan Bănică s-au îndrăgostit unul de altul în 2005. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau că divorţează. Au împreună o fetiță, pe Violeta, acum în vârstă de 13 ani.

Andreea Marin amărturisit că nu celebritatea a fost cea care a atras-o la Ștefan Bănică Jr. ”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a dezvăluit Andreea Marin.

”Pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mai spus Andreea Marin în aceeași emisiune.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Este cea de-a treia căsnicie a Zânei, una despre care nu are deloc cuvinte de laudă.

”A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (cu Bănică Jr, n.r.).

Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a mai declarat Andreea Marin, decomtând, astfel zvonurile potrivit cărora mariajul cu Tuncay ar fi fost doar răzbunare pentru eșecul căsniciei cu Ștefan Bănică.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te