Ce spun patronii stației GPL Crevedia, care au făcut 60.000.000 de lei profit. „Vom remedia”

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.08.2023 - 16:49
Ce spun patroniii stației GPL Crevedia care au făcut 60.000.000 lei profit. - Foto: INQUAMPHOTOS / Octav Ganea (Imagine cu caracter ilustrativ)

Patronii stației GPL Crevedia, care a sărit în aer, au avut o primă reacție. Ei spun că sunt devastați de ce s-a întâmplat și zic că vor remedia situația.

SHARE

Patronii stației GPL Crevedia, care a sărit în aer, au avut o primă reacție. Ei spun că vor remedia situiația, deși nu mai aveau autorizație de funcționare de 3 ani.

Ce spun patronii stației GPL Crevedia, care au făcut 60.000.000 lei profit. „Vom remedia”

„Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societății FLAGAS SRL ne găsim cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident.

La nivelul companiei și la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm să identificăm cu rapiditate și eficiență soluții concrete care să sprijine persoanele în suferință și efortul autorităților, și care să completeze mobilizarea impresionantă și angajamentul pe care deja mulți oameni de bună credință le-au dovedit fără ezitare.

Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem, devastați, încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina.

În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită”, se arată în comunicatul firmei Flagas SRL deținute de Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal.

Profituri uriașe

71.000.000 lei profit în 3 ani a obținut fiul primarului PSD ce deținea stația GPL din Crevedia. El mai deținea o firmă de combustibil în apropiere.

Citește și: Două dosare penale înregistrate la DNA, legate de tragedia de la Crevedia

60.000.000 de lei este profitul firmei Flagas în 3 ani. Firma deținea stația GPL care a luat foc la Crevedia. Ea este controlată de către fiul primarului PSD Caracal. Compania este foarte profitabilă.

Citește și: Fiul primarului PSD ce avea stația GPL din Crevedia: 71.000.000 lei profit. Ce afaceri făcea în zonă

Stația GPL funcționa ilegal

„Fosta stație GPL din Crevedia nu mai avea Autorizație de mediu de aproape 3 ani. Figura în acte cu un rezervor de 5.000 de litri și o pompă... Mai mult decât atât, pe amplasament putea exista, conform autorizației, doar un rezervor de depozitare GPL de 5.000 de litri și o pompă de distribuție GPL, neexistând vreo prevedere privind stocarea de autocisterne pe amplasament”, a declarat Președintele ANPM, Laurențiu Alexandru Păștinaru.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te