Braşovul, în topul oraşelor din Europa cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun în 2021

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 04.12.2021 - 10:19
Braşovul, în topul oraşelor din Europa cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun în 2021. / Foto: bizbrasov.ro

Braşovul a fost inclus în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun din 2021, alături de Strasbourg (Franţa), Budapesta (Ungaria) şi Viena (Austria), conform site-ului European Best Destinations.

SHARE

Piaţa Sfatului din Braşov este locul unde în fiecare an se organizează târgul de Cărciun, iar unul dintre atracţiile principale este bradul de Crăciun.

Citește și: Actorul George Clooney a refuzat să joace într-o reclamă și să câștige 35 milioane de euro într-o zi

„Conceptul sărbătorilor de iarnă din acest an este de a aduce magia Crăciunului în cartiere, atât pentru a ne asigura că respectăm condiţiile de siguranţă din punct de vedere epidemiologic, cât şi pentru a ne bucura unii de alţii, de comuniune şi de comunitate. Braşovenii şi turiştii vor putea, între 29 noiembrie şi 9 ianuarie, achiziţiona cadouri, produse specifice sărbătorilor de Crăciun, produse meşteşugăreşti sau produse tradiţionale de la căsuţele amplasate în Piaţa Sfatului, precum şi în alte pieţe reprezentative pentru oraş“, au anunţat săptămâna trecută reprezentanţii Primăriei Braşov.

Citește și: Resuscitarea legendelor, strategia companiilor auto pentru a te convinge să cumperi o electrică

Zona centrului istoric şi Poiana Braşov sunt împodobite cu aproape 400 de ornamente luminoase montate pe stâlpii de iluminat, iar în Piaţa Sfatului este bradul de Crăciun, un brad de 23 de metri, împodobit cu 600 de globuri clasice inspirate de decorul brazilor de altădată şi cu 30.000 de luminiţe, însă Primăria Braşov a împodobit brazi de Crăciun şi în alte cartiere braşovene.

În acest an Braşovul este iluminat cu peste 750.000 de beculeţe în centrul istoric, în Piaţa Unirii şi în cartierele braşovene.

Târgul de Crăciun din Braşov este deschis în perioada 29 noiembrie 2021 – 9 ianuarie 2022, în Piaţa Sfatului, iar accesul este permis fără a prezenta dovada vaccinării, relatează bizbrasov.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.