Aventurile lui Gogu, Patraulea și Trandafir au continuare la Pro TV. Cine joacă în „Brigada nimic”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 24.07.2023 - 19:09
Aventurile lui Gogu, și Patraulea, Trandafir au continuare la Pro TV. Cine joacă în „Brigada nimic” - Foto: Studiourile Buftea /imagine cu caracter ilustrativ

Seria celor trei filme românești din „Brigada Diverse” are continuare la PRO TV. Șirul de întâmplări este asemănător cu cel din filmul original. Brigada Nimic este un serial polițist de comedie cu ritm alert menit să stârnească hohote de râs.

SHARE

PRO TV anunță începutul filmărilor unui nou serial, Brigada Nimic, o comedie care promite să le ofere telespectatorilor mult umor și situații memorabile având în prim-plan o gașcă de polițiști neadaptați.

„Brigada Nimic”, continuarea seriei de succes „Brigada Diverse”

Inspirat parcă din „Brigada Diverse” (asemănarea de nume e izbitoare), serialul urmărește povestea unor polițiști care lucrează împreună nu pentru a rezolva cazuri, ci pentru a le ține departe de ei. Într-un mod surprinzător, brigada reușește întotdeauna să le dea de cap.

Din distribuția serialului fac parte actorii: Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Nicu Banea, Irina Ștefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiția Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

Citește și: De ce Vișan și Florin Piersic nu sunt prieteni și nu joacă împreună. Pentru cine au făcut o excepție

„Suntem foarte încântați de începutul filmărilor pentru Brigada Nimic. Acest nou serial de comedie este o idee originală românească, ce include câțiva dintre cei mai populari actori români, motiv pentru care sunt încrezător că publicul o va îndrăgi. Acesta este doar începutul.

În calitate de post de televiziune lider în România, vom continua să dezvoltăm și să producem și mai multe proiecte de ficțiune, întrucât PRO TV este casa serialelor românești – de la comedie incitantă la dramă palpitantă”, au transmis reprezentanții postului PRO TV. 

Brigada Diverse intră în acțiune

Brigada Diverse este o serie de trei filme românești regizate de Mircea Drăgan după scenarii realizate de Nicolae Țic. Acesta a realizat scenariul pentru 11 filme de o oră și 45 de minute fiecare, însă în final au fost realizate doar trei filme.

Acest film este primul din seria B.D. și prezintă două cazuri rezolvate de Brigada Fapte Diverse (prescurtată B.D.) a unei secții de miliție din România comunistă: furtul unui cățel și dispariția unei broșe.

În ambele cazuri, rezolvarea acestor mărunțișuri a dus la descoperirea unor infracțiuni de mai mare importanță și anume uciderea șefului unui serviciu comercial de la o întreprindere (unde se petreceau delapidări) și furtul sistematic de mărfuri din Magazinul Universal Victoria.

Brigada Diverse în alertă!

Acest film este al doilea din seria B.D. și prezintă două cazuri rezolvate de Brigada Fapte Diverse (prescurtată B.D.) a unei secții de miliție din România comunistă: descoperirea și anihilarea unei bande de răufăcători care punea în circulație bani falși, cumpărând tablouri valoroase de la colecționari amatori și revânzându-le apoi la “Consignația”, și destrămarea unei rețele de hoți din locuințe din care făcea parte un grup de femei (Vasilica Tastaman, Carmen-Maria Struja, Lucia Boga) ce se dădeau drept văduve, spre a stârni compasiunea unora creduli și a-i jefui.

Citește și: Imagini inedite de la filmările la Brigada Diverse. Azi, niciunul din marii actori nu mai trăiește

B.D. la munte și la mare

Acest film este al treilea din seria B.D. și prezintă două cazuri rezolvate Brigada Fapte Diverse (prescurtată B.D.) a unei secții de miliție din România comunistă: descoperirea și anihilarea unei bande de traficanți de droguri care transporta materiale stupefiante prin RSR și arestarea unui infractor străin, originar din România, care dorea să organizeze o rețea de furt și export în stil mare de icoane peste graniță.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te