Accident cu 3 răniți la filmările peliculei lui Codin Maticiuc, „Cursa”. Care e starea victimelor?

DE Florentina Enache | Actualizat: 26.08.2024 - 14:21
Accident cu 3 răniți la filmările peliculei lui Codin Maticiuc, „Cursa”. Care e starea victimelor? - Foto: Instagram / Filmul „Cursa”
Accident cu 3 răniți la filmările peliculei lui Codin Maticiuc, „Cursa”. Care e starea victimelor? - Foto: Instagram / Filmul „Cursa”

Un accident cu 3 răniți a avut loc la filmările peliculei lui Codin Maticiuc, „Cursa”. Care e starea victimelor? Cele trei persoane au ajuns de urgență la Spitalul Universitar din București.

SHARE

Doi cascadori profesioniști și un cameraman au fost răniți grav, într-un accident pe Bulevardul Doina Cornea din sectorul 6 al Capitalei, în timpul filmărilor peliculei „Cursa", produsă de Codin Maticiuc.

Cele trei persoane au ajuns de urgență la Spitalul Universitar din București.

Codin Maticiuc a făcut primele declarații despre accidentul produs și a transmis că cei trei răniți sunt acum în afara oricărui pericol, scrie Digi24.

Citește și: Un român a făcut parte din echipa de producție a filmului „Alien: Romulus”

„În seara aceasta, în timpul filmărilor Cursa, a avut loc un accident între două mașini, implicate și vătămate au fost trei persoane, doi cascadori profesioniști din probabil cea mai bună echipă de cascadori din România și un cameraman. Suntem aici la spitalul Universitar, Primiri Urgențe, și vreau să vă anunț că sunt bine, sunt în afara oricărui pericol. Am trecut și de CT-uri, am trecut de foarte multe teste, sunt foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu și nimic altceva nu contează, nu întrebați despre pagube materiale, nu întrebați nici despre film, contează doar oamenii și ei sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu", a fost mesajul lui Codin Maticiuc.

Ce s-a întâmplat?

„În eveniment au fost implicate două autoturisme, pe unul dintre ele fiind montat echipamentul de filmare. În acest context, un autovehicul a lovit bordura ce delimitează partea carosabilă de partea pietonală, moment în care a fost acroșat din spate de către cealaltă mașină. Precizăm faptul că ambii șoferi se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Ca urmare a evenimentului, trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 23 și 56 de ani, au fost transportate la un spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6", se arată în comunicatul DGPMB.

Citește și: Codin Maticiuc spune unde este cel mai bun centru de arși din România. Realitatea dură din spitale

La momentul producerii accidentului, bulevardul Doina Cornea din Capitală era închis circulației. Filmul „Cursa" va apărea în cinematografe în toamna lui 2025.

Producătorul Codin Maticiuc a spus că este „cel mai scump film independent produs în România".

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te