13 ani de la dispariția Mădălinei Manole, care s-a sinucis de ziua ei. A știut că va muri de tânără

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 14.07.2023 - 08:34
13 ani fără Mădălina Manole. Care a fost marea ei iubire și bărbatul la care a ținut toată viața - Foto: Playtech.ro / imagine cu caracter ilustrativ

Fata cu părul de foc s-a stins din viață chiar de ziua ei, în urmă cu 13 ani. Mădălina a fost găsită inconștientă, în casă, de soțul ei Petru Mircea care a alertat imediat autoritățile, însă a fost prea târziu. Moartea ei și motivul din spatele gestului sunt un mister și astăzi.

SHARE

Viața Mădălinei Manole a fost una care, cu siguranță, ar putea fi scrisă într-o carte, dar a avut un final tragic, căci marea cântăreață și-a pus capăt zilelor pe 14 iulie 2010, în locuința sa unde locuia cu familie ei.

Prima dragoste nu se uită 

Mădălina Manole a avut două mari iubiri.

Șerban Georgescu a fost bărbatul cu care Mădălina Manole s-a iubit mai mult timp, dar a căror iubire parcă a fost una interzisă.

Deși el era mai mare decât ea cu 15 ani, acest lucru nu a făcut-o pe Mădălina Manole să nu-l iubească și să nu se simtă bine în compania lui, iar în anul 1994 aceștia și-au oficializat relația pe care o aveau, dar de care familiile celor doi nu erau tocmai mulțumiți.

Citește și: Cotescu: Bolnav, refuză să anuleze spectacolul: „Nu putem trimite publicul acasă”. Moare în 3 zile

Șerban Georgescu era compozitor, iar bărbatul a reușit să-i facă o mulțime de piese regretatei cântărețe, el fiind de altfel și cel care a adus-o în lumina reflectoarelor și care i-a arătat drumul spre succes.

Familia lui Șerban Georgescu nu a vrut-o niciodată pe Mădălina Manole lângă el, ei susținând că artista provine dintr-o familie de muncitori, oameni simpli, asta în timp ce părinții compozitorului erau medici. Mai mult de atât, sursele de la vremea aceea mai spun că mama lui Șerban Georgescu ar fi aflat că artista nu îi va putea oferi niciodată copii soțului ei.

Au divorțat, deși încă își purtau iubirea 

După 15 ani de iubire, în anul 2002, Mădălina Manole și Șerban Georgescu au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate în viață, însă mereu cântăreața spunea că bărbatul a fost marea sa iubire și nu îl va uita niciodată. Ea a invocat atunci, la tribunal, că bărbatul a înșelat-o.

Mădălina Manole și-a refăcut viața cu Petru Mircea, inginer de sunet, iar cei doi și-au dorit foarte mult un copil.

După numeroase tratamente, cântăreața a reușit într-un final să rămână însărcinată, iar bucuria pentru ea a fost uriașă. Vedeta era foarte mândră că are un băiețel, însă nu s-a bucurat prea mult timp de el.

Maria Dragomiroiu încă suferă după moartea Mădălinei Manole

Au trecut 13 ani de la moartea Mădălinei Manole, însă dispariția ei a lăsat urme adânci în sufletul prietenei Maria Dragomiroiu. Cu lacrimi în ochi, artista încă suferă că Mădălina Manole a ales să plece așa de pe această lume.

"De fapt mie îmi pare rău că a plecat așa. Se spune că un suflet care pleacă în felul acesta stă undeva între diferite nivele, deci nu este nici la Dumnezeu, nici în Iad.

Este undeva și cine știe când va pleca de acolo din această zonă gri, neagră, pentru că a făcut un păcat și îmi pare foarte rău pentru ea. Mădălina a fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune și rele, am învățat de la ea, ea a învățat de la mine, a acceptat și sfaturile mele. Mădălina a însemnat mult și m-a durut foarte tare.", a povestit Maria Dragomiroiu în cadrul unei emisiuni.

Citește și: 92 de ani de la nașterea lui Octavian Cotescu. Iubirea pentru Valeria Seciu și o moarte ciudată

Artista susține că Mădălina Manole era nefericită și că familia știa că este depresivă. Maria Dragomiroiu a povestit un episod care i-a ridicat semne de întrebare.

În ziua în care Mădălina Manole a avut nunta, a plecat la Botoșani din casa ei, dar nu i-a spus ce eveniment va avea loc, deși erau foarte apropiate.

A simțit că va muri de tânără

„Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea. Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus.

Cu o zi înainte de nunta ei a plecat de la noi din casă, la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă. Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric. O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte.”, a mai declarat artista. 

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a recurs la gestul necugetat și nici până astăzi apropiații și fanii nu înțeleg de ce a făcut asta. Chiar dacă a lăsat un mesaj de adio unde a explicat gestul, fratele Mădălinei Manole susține că aceasta a fost determinată de soțul ei să recurgă la a-și curma viața, căci ea era fericită și avea tot viitorul în față.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te