Vedetă TV, declarații bizare: Bărbatul nu schimbă scutece. E șmecher cu mașină

DE Alex Darvari | Actualizat: 24.04.2022 - 18:59
Vedetă TV, declarații controversate: Vreau un bărbat cu o mașină mai șmecheră. Să îmi cumpere una / FB Ilinca Vandici
Vedetă TV, declarații controversate: Vreau un bărbat cu o mașină mai șmecheră. Să îmi cumpere una / FB Ilinca Vandici

Ilinca Vandici apare în emisiunea Bravo, ai stil!, iar pe internet, are vreo 1,2 milioane de urmăritori pe Facebook și Instagram. Ilinca a făcut declarații controversate susținând infidelitatea și faptul că bărbații trebuie să aibă mulți bani.

SHARE

Controversatele declarații potrivit vice.com care a scos în evidență declarațiile cel puțin controversate ale Ilincă Vandici.

Citește și: VIDEO Salam a cântat pentru urmăritul internațional Mircea Nebunu la o tăiere de moț în Milano

Cele mai ciudate declarații au fost făcute într-o emisiune tv și una de radio:

Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? De ce? Care e viziunea lui asupra vieții? Dacă până la aceea vârstă nu a reușit să aibă o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai mare decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele, vacanțe mai scumpe decât mine, de ce l-aș mai aprecia? De ce l-aș mai iubi?”, 

„Mă atrage un bărbat inteligent, șmecher, deștept, puternic din toate punctele de vedere. Asta înseamnă că el trebuie să fie mai potent financiar decât mine, da?! Asta înseamnă că face ceva astfel încât să ofere tot ce are nevoie o femeie de statutul meu.

„Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro. Am învățat de-a lungul timpului că un bărbat trebuie lăsat să facă astfel de cadouri soției lui. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce este nevoie, el nu se mai simte bărbat.

Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele, patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?

 „Eu vreau ca bărbatul să meargă la muncă să facă bani pentru familie, pentru copil. Lasă că scutecele le schimb eu, nu e o problemă. De asta suntem noi femei. De asta purtăm noi copilul în pântece nouă luni de zile. Nu e datoria lui să schimbe scutece. De pe la vreo trei ani și jumătate Andrei (soțul Ilincăi – n.r.) a început să se apropie de Zian”.

„Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care vin, pleacă, stau pentru 10–15 minute”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te