Sfaturi pentru joc responsabil la cazino online (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 25.07.2024 - 14:52
Sfaturi pentru joc responsabil la cazino online Foto: canva.com
Sfaturi pentru joc responsabil la cazino online Foto: canva.com

Auzi tot mai des expresia "joacă responsabil". Ce înseamnă însă asta până la urmă? Distracția responsabilă la cazino online presupune a folosi cel mult 15% din veniturile lunare și înțelegerea jocurilor în sine.

SHARE

Primul gând de la care trebuie să pornești este acela că jocurile de noroc nu sunt o sursă care îți suplimentează veniturile. Da, se poate să termini pe plus, dar la fel de bine poți încheia și pe minus. Însă planurile tale financiare nu ar trebui să aibă legătură cu activitatea din cazinourile online.

Dimpotrivă, ar trebui să privești jocurile de cazino strict ca pe o sursă de distracție, cu mențiunea că poți câștiga și bani. Însă nu câștigurile primează, ci distracția. Cu alte cuvinte, plătești pentru experiența în sine.

Așa cum mergi la cinema și plătești bilet, așa cum practici sporturi extreme și plătești, la fel este și cazul jocurilor de cazino. Acestea îți oferă adrenalină și distracție, iar tu plătești o sumă pe care o decizi singur. Singura diferență este că poți recupera banii sau îi poți înmulți, dar nimeni nu îți poate garanta acest lucru.

Înțelege cum funcționează jocurile

Dacă mizezi pe bani reali, indicat este să înțelegi cum funcționează jocurile de cazino. Altfel, ce rost ar avea să investești banii tăi dacă nu știi care e conceptul din spatele sloturilor online, al ruletei sau al jocului de blackjack?

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează jocurile, îți recomandăm să citești site-urile cu recenzii de sloturi online, ruletă ori blackjack. Dacă nu ești familiarizat cu jocurile de cazino, ar fi o idee bună să alegi un operator din lista de cazinouri care ofera bonus și să activezi ofertele care ți se par atrăgătoare - fie bonusuri fără depunere, fie la primul depozit.

Setează-ți limite

Parte a jocului responsabil promovat de operatorii licențiați de ONJN sunt câteva instrumente utile. Îți poți seta limite de depunere ori de timp petrecut pe platformă. Acestea sunt foarte utile, în special în momentul în care simți că ai o problemă cu controlul personal. Însă chiar și dacă nu ai o problemă, tot este recomandat să le folosești. Astfel, îți vei putea gestiona mai bine bugetul lunar alocat jocurilor de noroc.

Nu juca la recuperare

Dacă ai avut o zi proastă, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să nu joci la recuperare. Scenariul ideal este acela în care te detașezi de această activitate și faci orice altceva. Fie ieși la o plimbare în parc, fie te joci ceva ori te uiți la un film.

Însă e bine să nu joci la recuperare deoarece starea ta de spirit nu va fi bună și vei acționa sub impulsul dorinței de a recâștiga banii pe care i-ai pierdut. Din acest motiv, evită să joci la recuperare pentru că nu va ieși nimic bun pe termen lung. Există posibilitatea să te gândești că ghinionul nu poate ține la nesfârșit, dar mai bine nu încerci să simți pe propria piele dacă este așa sau nu.

Evită să fii prea superstițios

Unii jucători tind să devină superstițioși la jocuri de cazino. Superstițiile sunt prezente în multe domenii și nu aveau cum să lipsească în acest domeniu. Însă nu exagera cu ele. Poate unele superstiții sunt amuzante, dar dacă începi să crezi că ai un slot norocos, s-ar putea să greșești.

Nu de alta, dar sloturile funcționează după un alt concept și acesta nu are nicio legătură cu superstițiile. În realitate, toate rezultatele de la sloturi sunt stabilite pur aleatoriu, pe baza unui RNG. Așa că nu există joc norocos sau joc ghinionist.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te