Insula Iubirii 2023. Bianca, în lacrimi la primul bonfire. Iubitul ei a căzut în "păcatul ispitei"

DE Daniel Toșa | Actualizat: 30.06.2023 - 11:18
Insula Iubirii Sezonul 7 - Foto: Facebook/ Temptation Island - Insula Iubirii
Insula Iubirii Sezonul 7 - Foto: Facebook/ Temptation Island - Insula Iubirii

Bianca Giurcă, concurenta care participă la noul sezon din Insula Iubirii difuzat de Antena 1 a fost copleșită de emoții și a izbucnit în lacrimi când a văzut imaginile cu iubitul ei, Marius Moise, căzut în "mirajul" uneia din ispitele cele mai focoase de pe insula băieților.

SHARE

Prima sesiune de bonfire a provocat o mare agitație pentru Bianca Giurcă și pentru celelalte concurente din Insula Iubirii sezonul 7. "Păcatul ispitirii" a venit chiar de la primul bonfire.

Insula Iubirii 2023. Bianca, în lacrimi la primul bonfire

 În cadrul celei de-a treia ediții a emisiunii, fiecare participantă a avut ocazia să vadă imagini cu partenerii lor. Pentru unele concurente au existat și momente de bucurie, dar și momente dificile pentru tinerele care și-au pus la încercare relațiile în Thailanda, numai că atunci când a venit rândul Biancăi Giurcă să primească vești despre iubitul ei situația de pe insula fetelor a luat o întorsătură neașteptată.

„Știți că la ceremonia focului, ultimul concurent are parte de ceva special. Ești pregătită să vezi ce face Făt-Frumos pe insula lui?”, a fost întrebarea adresată de Radu Vâlcan.

Bianca a urmărit cu atenție imaginile de pe tabletă și a fost profund surprinsă când a observat că Marius Moise, iubitul ei, dezvoltă o apropiere tot mai mare față de ispita Oana Monea, una dintre cele mai frumoase și interesante ispite din Sezonul 7 al emisiunii.

Zâmbetul Biancăi i-a dispărut complet de pe față în momentul în care a văzut cum Marius îi oferă complimente în șir și caută în mod evident compania Oanei, absorbind-o cu privirea. Iubitul ei chiar i-a transmis ispitei că este "perfectă de soție", moment în care "universul" Biancăi s-a prăbușit.

Insula Iubirii Sezonul 7 - Foto: Facebook/ Temptation Island - Insula Iubirii

Cu gesturi galante și atente, Marius pare să facă tot posibilul pentru a impresiona ispita care i-a atras atenția încă de la începutul competiției. „Mi s-a părut că există o chimie mai puternică și că este mai mult decât drăguț”, a remarcat Radu Vâlcan.

Înregistrarea ulterioară, în care Marius Moise intră în piscină alături de Oana Monea, a stârnit și mai multă îngrijorare pentru Bianca Giurcă în cadrul primei ceremonii a focului din Insula Iubirii sezonul 7. Celelalte concurente și-au exprimat opinia că s-au depășit anumite limite între iubitul Biancăi și ispita Oana Monea și că este evident că Marius îi acordă acesteia mai multă atenție.

La finalul acestui bonfire, Bianca Giurcă nu a reușit să-și mai stăpânească lacrimile și a plecat rănită, cu sufletul rănit și cu mintea tulburată de atitudinea iubitului ei la numai câteva ore după ce aceștia s-au separat, fiecare pe insula lui.

Următorul episod va fi difuzat vineri seară de la ora 20:30 pe Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te