HOROSCOP 29 IULIE Fecioarele își fac planuri de călătorie. Racii primesc sfaturi importante

DE Florentina Enache | Actualizat: 28.07.2024 - 12:43
Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 29 IULIE Fecioarele își fac planuri de călătorie. Racii primesc sfaturi importante

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Taur.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este o zi bună pentru discuții financiare sau pentru a întocmi un buget, pentru că zilele acestea ești practic când vine vorba despre banii și bunurile tale. Dacă mergi la cumpărături, vei cumpăra doar articole practice și pe care le vei folosi mult timp. 

Citește și: HOROSCOP 28 IULIE Secretele Peștilor vor fi dezvăluite. Leii se confruntă cu tensiuni în familie

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi Luna se află în semnul tău dansând cu severul Saturn, ceea ce te face să fii conștient de problemele cu care te confrunți. Veți accepta orice îndatoriri și responsabilități pe care le aveți fără să vă plângeți. 

Citește și: HOROSCOP 27 IULIE Luna în Berbec aduce noroc în dragoste. Fecioarele și Scorpionii fac impresie

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta este o zi excelentă pentru cercetare, deoarece veți acorda atenție detaliilor; în plus, aveți ambiția necesară pentru a continua să căutați ceea ce căutați. Să recunoaștem: Este nevoie de efort și de o minte organizată - pe care le ai astăzi! Un șef sau cineva mai în vârstă te-ar putea ajuta.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Aceasta este o zi excelentă pentru a primi sfaturi de la cineva mai în vârstă sau mai experimentat decât tine. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să urmați ceea ce spun ei; dar cel puțin, ascultați! La urma urmei, nu trebuie să reinventezi roata.

Leu (23 iulie-22 august)

Faci o impresie excelentă asupra celorlalți astăzi pentru că ei te văd ca fiind practic și demn de încredere. Discuțiile despre proprietatea comună și moșteniri vor merge bine. 

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Aceasta este o zi bună pentru a studia ceva, deoarece veți avea răbdarea și sârguința necesare pentru a face acest lucru. Astăzi vă veți face planuri de călătorie. Discuțiile cu partenerul, soțul sau un prieten apropiat vor fi practice și fructuoase.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Relațiile cu prietenii și grupurile sunt calde acum. Astăzi, însă, veți beneficia de o discuție serioasă și practică despre împrumuturi, ipoteci și sprijin financiar din partea altora. 

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Faci o impresie fabuloasă asupra celorlalți acum, deoarece atât Soarele, cât și Venus se află în partea de sus a diagramei tale. Lumea te vede ca fiind înstărit și fermecător! Astăzi, discuțiile practice cu partenerii și prietenii apropiați vă vor fi benefice, mai ales în ceea ce privește vacanțele, ieșirile sociale, sportul și îngrijirea copiilor.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Aceasta poate fi o zi productivă pentru dumneavoastră. Orice ai decide astăzi ar putea ajuta la solidificarea situației tale acasă sau în familie. La fel, ar putea ajuta și situațiile legate de sănătate și de locul tău de muncă. 

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Aceasta este ziua perfectă pentru a exersa o tehnică sau pentru a vă perfecționa o anumită abilitate, astfel încât să deveniți din ce în ce mai buni la ea. Acest lucru s-ar putea aplica domeniului artelor. O zi bună pentru a face planuri de vacanță.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Astăzi vă concentrați pe casă și familie. Poate vă ocupați de găsirea celui mai ieftin și mai bun mod de a face ceva? Sau să vezi cum poți obține cel mai mare profit? Ascultă sfaturile cuiva mai în vârstă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aceasta este ziua perfectă pentru a aborda munca care necesită rezistență mintală și atenție la detalii. Mintea ta este de încredere astăzi și nu va trece nimic cu vederea. Discuțiile cu ceilalți vor fi serioase și practice.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te