FOTO Casă de vânzare pe insula Thassos cu 50.000 €. Ce cumperi cu aceiași bani în România

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 26.06.2023 - 15:59
Casă în insula Thassos Foto: tospitimou.gr
Locația casei care se vinde cu 50.000 de euro în Thassos Foto: tospitimou.gr
Cocioaba din Cluj care se vinde cu 50.0000 de euro
Casa din Constanta are WC în curte Foto: imobiliare.ro
Casă în Constața cu 50.000 de euro

Grecia este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță de către români. Unii vor să se mute definitiv acolo și își caută locuințe. Pe site-urile de anunțuri sunt foarte multe oferte, iar unele sunt chiar acceptabile. Însă cumpărătorii trebuie să fie atenți la detalii.

SHARE

Este sezonul concediilor iar românii se îndreaptă către destinațiile unde au rezervat locurile de cazare. Mulți au ales și anul acesta insulele din Grecia. 

Unii se îndrăgestesc de această țară și aleg să rămână definitiv acolo. Pe site-urile de anunțuri imobiliare se pot găsi case la prețuri asemănătoare cu cele din România. 

Ce casă poți să îți pe insula Thassos cu 50.000 € și ce cumperi cu aceiași bani în România

La 50.000 de euro, este pusă la vânzare o casă în insula Thassos, una dintre locurile preferate de români. 

Este vorba despre o casă de 90 de metri pătrați construită în anul 1955, situată în cartierul Panagia din Thassos costă 50.000 de euro, conform tospitimou.gr.

Proprietarul recunoaște că este necesară renovare și că este în curs eliberearea certificatului de Performanță Energetică.

Citește și: Criza se amână. În ce orașe poți găsi apartamente ieftine? Cât vor mai crește prețurile locuințelor

”Casă decomandată pe două etaje 90 mp. pe un teren de 218,66 mp. în aşezarea tradiţională Panagia Thassos.

Parterul, unde se află intrarea principală a casei, are o mică cameră de depozitare sub scări, o baie, bucătăria principală a casei precum și o pivniță/zonă de depozitare neterminată care poate fi transformată într-un spațiu spațios și confortabil. cameră.

Urcând pe scara interioară din lemn există un mic living, 2 dormitoare și, de asemenea, o bucătărie de tip tradițional cu decor vechi. Din balconul de la etaj se vede o vedere la întregul sat Panagia.

Datorită amplasării casei și a terenului, este o alegere ideală pentru prima și/sau casă de vacanța. Terenul are posibilitatea de a construi încă 40 mp. Distanța de la mare 2,6 km”, se arată în descrierea de pe site. 

Ce poți să-ți iei în România cu 50.000 de euro

În România, piața imobiliară arată o creștere a prețurilor în luna mai, atât față de perioada similară a anului trecut cât și față de luna aprilie.

Conform unui studiu recent realizat de imobiliare.ro pentru luna mai 2023, media națională este de 1.427 €/mp cu aproape 2€/mp mai mare față de prețul din aprilie și cu 7 €/mp față de luna mai 2022.

Acum ceva timp, un propritar din Cluj vindea un apartament cu două camere, cu 50.000 de euro. Era de fapt o anexă lipidă de un bloc de locuințe.

Descrierea apartamentului  te duce cu gândul la o locuință cochetă cu intimitate. În realitate pare o glumă. Locuința respectivă chiar există și este situată într-un loc bun din oraș. Iată anunțul:

”Vă propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea, într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian. Apartamentul se află într-o zonă bună, în apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi magazine, școli, stații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți.

Apartamentul are o suprafață utilă de 26 mp, și dispune de următoarea compartimentare;
- 1 dormitor;

Citește și: Cât costă feribotul către Thassos, Corfu și Zakynthos?

- 1 bucătărie;
- 1 baie;
- 1 hol;
- 1 pod.

Finisajele în apartament sunt clasice și necesită renovare.

Apartamentul dispune de ferestre termopane și toate utilitățile.

Recomandăm acest imobil pentru cine își dorește un apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală, cum ar fi liniște și intimitate.

În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și astfel dobândindu-se intimitate absolută, prin ridicarea unui gard.

Citește și: VIDEO Unde merg interlopii în concediu: Nuțu Cămătaru

Odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului, pentru a câștiga încă una sau două încăperi!”, se arată în anunțul postat pe platforma de imobiliare.

În realitate, locuința pare o cocioabă, este lipită de un bloc de locuințe, iar starea imobilului este degradată.

Casă cu toaletă în curte în Constanța

Tot la 50.000 de euro este pusă în vânzare,la Constanța, o casă cu toaletă în curte. Nu sunt imagini din exterior însă interiorul este destul de degradat. 

Este o casă cu o suprafață utilă de 70 m.p amplasată pe un teren cu o suprafață de 160 m.p. Este construită în 1990 și are 7 metri deschidere la stradă.

Citește și: Concediu la Mamaia unde o cameră ajunge la 1.500 lei, te tai în scoici și apa e foarte adâncă la mal

Are curent, apă curentă, canalizare, gaz, sistemul de încălzire este pe sobă d eteracotă și, cel mai important, are acces la internet.

Casa necesită renovare, potrivit descrierii din anunț.

Este aproape de un mare centru comercial din Constanța. 

Foarte interesant este că în curte se vede o toaletă. Curtea nu este curățată. Însă casa este disponibilă imediat, conform anunțului. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te