Moartea controversată a lui Răzvan Ciobanu. „Există cineva direct responsabil”. Poliția nu l-a găsit

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.04.2023 - 16:30
Răzvan Ciobanu - Foto: playtech

Se împlinesc 4 ani de la moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu în urma unui cumplit accident de mașină. Creatorul conducea cu viteză foarte mare. Laura Vicol, deputat PSD, spunea că există și un autor moral direct responsabil de moartea creatorului.

SHARE

Răzvan Ciobanu a murit, în urmă cu 4 ani, într-un accident rutier care s-a petrecut la ieşirea din Săcele spre Năvodari, scrie News.ro. 

Viteza a fost cea care i-a luat viața creatorului potrivit expertizelor medicale. 

În dimineața zilei de 29 aprilie 2019, era a doua zi de Paște. Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul după câteva zile petrecute la mare. Pe drumul de întoarcere către casă, Răzvan Ciobanu a pierdut controlul volanului, iar mașina pe care o conducea a părăsit carosabilul și s-a izbit violent de un copac.

Citește și: Incredibil. Răzvan Ciobanu a circulat și cu 250 km pe oră

„Pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat copacii dintr-un stufăriş”, a transmis IPJ Constanţa.

Moartea controversată a lui Răzvan Ciobanu

Conform Poliției, la locul accidentului au ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa şi un echipaj SMURD, însă medicii au constatat decesul lui Răzvan Ciobanu care, în urma impactului, a fost aruncat în afara autoturismului pe care-l conducea.  

Surse judiciare au declarat că expertiza preliminară arată ca în momentul în care s-au deschis airbag-urile maşina condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu circula cu o viteză de 126 de kilometri pe oră.

Acest lucru înseamnă că este posibil ca înainte de impact şoferul să fi condus cu o viteză mai mare.

Aceleaşi surse au precizat că în istoricul înregistrat de computerul de bord se vede că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră.

Moartea lui Răzvan Ciobanu a fost învăluită de mister și a acaparat atenția presei. Apropiaţii acestuia susţinea că avea ceva probleme financiare. Locul unde s-a petrecut accidentul a atras multe semne de întrebare pentru că prietenii lui Răzvan Ciobanu ştiau că el se îndrepta spre Bucureşti, dar accidentul s-a petrecut pe o şosea spre Tulcea.

Ce spunea prietena Vicol

"Autorul acesta moral de care tu spui, este cineva din preajma lui, din viaţa lui. Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat.

Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracţiune. ( n.r. A făcut accident din cauza lui? ) Nu, exclus, Doamne fereşte! Nu am spus lucrul ăsta, sunt avocat şi nu fac speculaţii, nu vorbesc decât pe probe şi atât. A fost forţat să plece la mare. S-a întors pentru că el şi-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el", a spus Laura Vicol. Sursa AICI

Laura Vicol este, azi, un extrem de influent politician. Ea este senator PSD și, mai mult, președintele Comisie juridice din Camera Deputaților. Detalii AICI

 Laura Vicol a fost și avocata multor personaje controversate, printre care unul dintre liderii Clanului Sportivilor, dar și Nuţu şi Sile Cămătaru.

Citește și: Avocata interlopilor, Laura Vicol, votată la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților | Newsweek Romania

Avocata interlopilor, Laura Vicol, votată la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților

După un an, anchetatorii au înshis dosarul de cercetare în cazul morții lui Răzban Ciobanu susținând că el e singurul vinovat. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te