VIDEO Ultrașii dinamoviști au vandalizat Stadionul Arcul de Triumf. Și jucătorii au rupt un scaun

DE Mihai Duță | Actualizat: 09.11.2022 - 18:47

Stadionul de Rugby Arcul de Triumf a fost vandalizat de suporterii echipei de fotbal Dinamo care au avut un și un bogat repretoriu de scandări xeonfobe la adresa maghiarilor, deși Eduard Novak e cel care le-a permis accesul pe Stadionul de Rugby Arcul de Triumf.

SHARE

Fanii dinamoviști au rupt 40 de scaune, au dislocat un panou electric la primul meci de fotbal intrecluburi care a avut loc pe Stadionul de Rugby Arcul de Triumf cu aprobarea ministrului Sportului, Eduard Novak. Acest lucru nu i-a oprit pe fanii dinamoviști să aibă un comportament reprobabil la adresa celor de la Sepsi OSK.

Citește și: Elis Armeanca și Gabi Torje s-au dat pe mâna temuților cămătari Sile Pietroi și Cristi Bulgaru

În prima repriză, din galeria dinamoviștilor s-au auzit scandări xenofobe la adresa maghiarilor.

Citește și: Gangsterii interlopului oltean Rechinu, care-au devalizat și ucis în Mexic, zic că-s nevinovați

În repriiza a doua dinamoviștii au continuat având și o scandare rasistă: „Am avut și vom avea mereu boală pe țigani / Ne p*** pe ei la infinit, m*** lui Rapid”. 

Chiar dacă pe stadion au fost doar fanii dinamoviști, "Câinii" au pierdut meciul în fața celor de la Sepsi OSK fiind învinși cu 3-2 și eliminați din Cupa României.

Fanii au rupt 40 de scaune și au dislocat un panou electric, dar administratorului clubului Dinamo nu i se pare mare lucru.

"Vom vedea azi ce pagube au fost la meci. Am văzut niște poze, dar cred că sunt doar câteva zeci de scaune rupte. Sunt daune minore, pe care le vom remedia în cel mai scurt timp.

Sperăm ca și în 2023 să jucăm pe această arenă. Din punct de vedere al prețului, e o arenă scumpă. Voi încerc să discut ca să vedem dacă vom reduce prețul, nu știu dacă se poate face ceva în acest sens. Dar cu o prezență bună, ca la meciul cu Sepsi, putem să ne amortizăm costurile", a declarat Vlad Iacob, administrator special Dinamo.

Jucătorii au lăsat mizerie la vestiare și au rupt un scaun de pe banca de rezerve

Dacă fanii au avut scandări xenofobe și rasiste, nici jucătorii nu s-au lăsat mai prejos: au rupt un scaun de pe banca de rezerve și au lăsat o mizerie de nedescris la vestiare.

Acest lucru nu s-a întamplat niciodată la zecile de meciuri de rugby jucate pe noua arenă și nici la sutele de partide jucate pe vechiul stadion, chiar dacă acolo s-au înfruntat în numeroase rânduri echipele de rugby de la Steaua și Dinamo.

Dinamo, primită pe Arcul de Triumf, deși clubului i s-a cerut falimentul pentru că nu-și plătește datoriile

Administratorul special al clubului de fotbal Dinamo a spus că Stadionul Arcul de Triumf i se pare o arenă scumpă, asta în condițiile în care societatea are multe facturi neachitate.

Este de neîțeles cum Ministerul Sportului și-a dat ok-ul pentru ca Dinamo să joace pe Stadionul de Rugby Arcul de Triumf în condițiile în care clubului d efotbal i s-a cerut falimentul pentru neachitarea unor datorii către o firmă de pază care le-a asigurat securitatea la meciul Dinamo - CSA Steaua.

Divizia de securitate a companiei NEI a cerut, printr-un cabinet de avocatură, la Tribunalul București, falimentul Clubului de Fotbal Dinamo, pentru plata unei creanțe de 219.409 lei, conform facturii fiscale 1379572/12.09.2022, la care se adaugă penalități de 0,1% pe zi până la data achitării.

Săptămâna viitoare va fi un nou termen la Tribunalul București. 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te