Pe terenurile de la US Open miroase ca "în sufrageria lui Snoop Dogg", se plâng jucătorii

DE Adrian Costin | Actualizat: 01.09.2023 - 10:40
Alexander Zverev este unul dintre sportivii care s-a plâns de mirosul de marijuana de pe terenurile de la US Open Foto: profimediaimages.ro

Sportivii care participă la US Open 2023 se plâng că pe terenuri miroase a marijuana ca "în sufrageria lui Snoop Dogg". Numărul jucătorilor care vorbesc despre acest lucru crește pe zi ce trece. Maria Sakkari și Alexander Zverev sunt doi dintre ei.

SHARE

Sportivii care participă la US Open 2023 se plâng că nu pot juca din cauza mirosului de marijuana. Problema a fost semnalată încă de anul trecut de Nick Kyrgios, iar jurnaliștii l-au luat atunci peste picior și i-au spus că vorbește ca un cunoscător.

Alexander Zverev s-a plâns la ediția de anul acesta că pe terenul 17 miroase ca în sufrageria lui Snoop Dogg. Celebrul rapper american a povestit, la un moment dat, care are un angajat special care îi pregătește „jointurile”.

Pe terenurile de la US Open miroase ca "în sufrageria lui Snoop Dogg"

Maria Sakkari (locul 8 WTA) a fost prima care a avut curajul să vorbească despre acest subiect la această ediție. A pierdut încă din primul tur, așa că a subliniat această problemă care a deranjat-o foarte tare, conform Playtech.

Citește și: O boală misterioasă face ravagii la US Open. Ce li se întâmplă jucătorilor la Flushing Meadows

„Mirosul, Doamne… Cred că vine de la parcul de lângă. Nu prea te gândești la asta, pentru că îți pasă doar să câștigi meciul. Nu i-am dat atenție.

Uneori miroase a mâncare, uneori a țigări, iar alteori a marijuana. Nu este ceva ce putem controla, pentru că jucăm într-un spațiu deschis. Este un parc în spatele complexului. Oamenii pot să facă orice vor”, a spus sportiva.

🎾🇺🇸 | L’odeur de la MARIJUANA flotte sur les courts de l’US Open 🚬

« Le court 17 sent vraiment le salon de Snoop Dogg », a déclaré Alexander Zverev, tête de série no. 12 du tournoi qui a remporté son match d’ouverture sur le terrain mardi.

🤔 Ah bon, il est déjà allé dans le… pic.twitter.com/vk3C3ynxrK

— VéRITHELVéTIQUE (@VERITHELVETIQUE) August 30, 2023

„Am simțit și eu pe Terenul 17, am simțit când ne încălzeam pentru meci. Nu la fel de mult în timpul meciului, dar i-am spus antrenorului că miroase”, a precizat și Marketa Vondrousova (24 de ani, locul 9 WTA), întrebată fiind despre mirosul de marijuana de la Flushing Meadows.

Și pentru Alexander Zverev situația a fost deranjantă. Jucătorul de pe locul 12 ATP a vorbit despre această problemă, în cadrul unei conferințe de presă, înaintea partidei cu neamțul Daniel Altmaier, din turul doi al competiției.

Citește și: VIDEO Djokovici, amendă-record după ce și-a rupt racheta de nervi în finala de la Wimbledon

„Terenul 17 miroase ca în sufrageria lui Snoop Dogg, a marijuana”. Rusul nu s-a referit degeaba la celebrul rapper american. Artistul a spus într-un interviu că fumează 80 de țigări de marijuana pe zi și că are un angajat special care i le pregătește, iar pentru acest efort este remunerat cu 50.000 de dolari pe an.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te