Chris Evert despre Simona Halep: “Şi-a predat întreaga viață antrenorului”

DE Florin Budescu | Actualizat: 18.12.2023 - 11:31
Chris Evert despre Simona Halep - Foto: Profimedia Images

Chris Evert despre Simona Halep: “Şi-a predat întreaga viață antrenorului”. Evert, una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului, intervine în cazul Simonei Halep.

SHARE

Chris Evert despre Simona Halep: “Şi-a predat întreaga viață antrenorului”. Evert, una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului, intervine în cazul Simonei Halep, înaintea procesului de la TAS.

Evert susţine că sportiva din România este nevinovată. Fosta mare tenismană, care și-a arătat în mai multe rânduri admirația pentru Simona Halep, a reacționat după ultimele nouătăți apărute în cazul de dopaj al româncei.

Chris Evert despre Simona Halep

Chris Evert o apără pe Halep și lovește în același timp în fostul antrenor al româncei, Patrick Mouratoglou, pe care îl consideră singurul vinovat.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Evert și-a arătat încă o dată susținerea pentru Simona Halep: „Apelul Simonei Halep este programat pentru februarie. Eu, una, cred că este nevinovată.

Da, avea roxadustat în organism, dar și-a predat întreaga viață antrenorului și echipei sale, care i-au controlat cariera, alimentația, managementul. Cred că e nevinovată”, a transmis Chirs Evert, deținătoare a 18 trofee de Grand Slam, la simplu, care a devenit comentator și analist, după retragerea din tenis.

Citeşte şi: Când vrea să revină pe teren Simona Halep. Veşti bune de la TAS

Pe vremea când juca Chris Evert, a câştiga în toată cariera 18 trofee de Grand Slam era deja o mare performanţă.

Chris Evert a susținut-o constant pe Simona Halep, după suspendarea pentru dopaj: „Mă gândesc la Simona Halep, sper că este bine… Și sper că totul se va rezolva în curând…”, a spus Chris.

Spusele lui Evert, privindu-l pe Patrick Mouratoglou, vin după ce Simona Halep a mărturisit că este dezamăgită de antrenorul francez:

Citeşte şi: Augustin Viziru, ipoteză șocantă în cazul Simonei Halep. Cine i-a dat sportivei roxadustat pe ascuns

„Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme (…) Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez (…)

Mereu am avut încredere, iar încrederea mea este acum un pic zdruncinată”, a spus Halep. Simona a mai precizat că nu mai colaborează cu Mouratoglou și cu academia sa:

„Am încetat să mai lucrez cu Academia (n.r. Academia Patrick Mouratoglou) de ceva timp. Mereu am avut încredere, iar acum încrederea mea este zdruncinată.

Pe viitor, nu știu cum va fi, dacă voi mai putea avea încredere din nou”, a adăugat fostul lider mondial, conform ProSport.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te