USR-istul Stelian Ion, suspect de COVID după participarea la petrecerea contracandidatului său Murad

DE Alexandru Pop | Actualizat: 06.08.2020 - 17:25
Murad și Stelian Ion/FOTO: ct100.ro

"Sunt la al treilea episod de izolare de la începutul acestei pandemii", a scris Stelian Ion pe Facebook recent. Totul, după participarea la lansarea candidaturii unuia dintre adversarii săi, Muhamad Murad, la Primăria Constanța.

SHARE

"Sunt la al treilea episod de izolare de la începutul acestei pandemii. A fost întâlnirea cu domnul Chițac, apoi un episod de tuse și febră, iar acum un contact cu o persoană depistată pozitiv.

În momentul în care am aflat că persoana cu care am interacționat pentru o clipă la ieșirea de la inaugurarea hotelului Panoramic din Olimp are Coronavirus, am anunțat DSP Constanța și am intrat în izolare până pe 16 august.", a scris Stelian Ion pe Facebook.

În finalul postării, useristul adaugă următorul pasaj: "Pentru că m-au întrebat jurnaliștii despre acest amănunt precizez că domnul cu care m-am întâlnit întâmplător la ieșirea din incinta Hotelului Panoramic nu a participat la inaugurare, era în trecere prin acea zonă. Sănătate maximă tuturor!"

"Domnul" respectiv, pe care Ion nu-l numește, este Cristian Panait. Acesta, acum pozitiv cu COVID, a povestit pentru un site local cum s-a întâmplat: "Săptămâna trecută, am fost împreună cu familia să ne plimbăm prin stațiuni și am nimerit în mijlocul lansării hotelului renovat de Mohammad Murad la Olimp. Nu fusesem invitat, dar accesul era liber și am fost curios să văd ce s-a întâmplat acolo. Nu am știut, cum n-a știut nimeni, că acolo se va anunța o candidatură la Primăria Constanța. Printre cei aflați acolo l-am recunoscut pe Ion Stelian, un tip din generația mea pe care-l știu din vedere. I-am spus câteva cuvinte și asta a fost tot. Nici vorbă de întâlniri secrete și alte baliverne, cum încearcă unii să inventeze acum, electoral."

Considerat de presa constănțeană drept unul dintre „samsarii imobiliari” care a câștigat proiecte de pe vremea tripletei toxice Mazăre-Strutinsky-Constantinescu, la început cu sprijinul tatălui său, Ilie Panait, omul de afaceri Cristian-Gabriel Panait este administratorul firmei MCF Construct 2000 SRL și acționar în două alte firme cu afaceri imobiliare (Concept Consult Service SRL și Black Sea Design Concept SRL). Stelian Ion s-a declarat în mai multe rânduri indignat de relațiile dintre Primărie, respectiv Decebal Făgădău, actualul primar al Constanței, și „samsarii” imobiliari.

"Deputatul Stelian Ion NU este infectat cu COVID-19, ci se află în izolare. Deputatul Stelian Ion NU a luat contact cu persoana infectată cu noul coronavirus la petrecerea lui Muhamad Murad, ci după”, a transmis USR, după publicarea textului. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te