Premierul Ludovic Orban: Guvernul este sabotat de majoritatea PSD din parlament

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 12.11.2020 - 13:05
Prim-Ministrul României, Ludovic Orban/FOTO: Facebook

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, în cadrul evenimentului de lansare a sediului de campanie pentru alegerile parlamentare, la Magazinul Bucuresti, că tot ceea ce a promis primarul general al Capitalei, Nicușor Dan în campania electorală, susținut de PNL se va realiza.

SHARE

Ludovic Orban i-a mulțumit lui Nicușor Dan, prezent la eveniment pentru predarea sediului de campanie, folosit de actualul primar în contextul alegerilor locale: 

„Domnule primar general, vă mulțumesc că ne-ați ajutat să asigurăm continuitatea în acest sediu care poate fi considerat un simbol al noului București. Ne-am asigurat alături de dumneavoastră să punem în practică, domnule primar, un prgram ambițios, spectaculos, temerar pentru a transforma Bucureștiul într-o capitală europeană de care să fim mândri, într-un centru în care viața oamenilor să se desfășoare în cele mai bune condiții, într-o capitală economică regională. Evenimentul de astăzi este de predare. Vă mulțumesc pentru cheia simbolică pe care ne-ați predat-o.Vă garantez cu acest prilej că tot ce ați promis în campanie bucureștenilor și noi ne-am angajat împreună cu dumneavoastră să realizăm se va realiza. Aveți în guvern un partener serios, loial care este gata sa puna în practică toate proiectele pentru binele bucureștenilor.

Premierul a lansat un atac la adresa parlamentarilor PSD, precizând că de un an sunt cei care sabotează Guvernul.

De un an de zile aproape tot ce vrea să facă bun Guvernul este sabotat, întârziat, modificat, denaturat de o majoritate PSD din Parlament care își bate joc de România și care reprezintă cel mai mare inamic al României". a precizat premierul.

Ludovic Orban a mai spus că doar PNL are în acest moment capacitatea de a pune capăt dominației PSD în Parlament, fapt dovedit în ultimele alegeri europarlamentare, prezidențiale și locale:

„PNL este simgura forță politică ce are capacitatea să pună punct dominației PSD din Parlament, să învingă PSD așa cum am demosntrat la europarlamentare, la prezidențiale, la locale. Noi avem capacitatea să formăm o majoritate parlamentară care să țină PSD pe tușă cel puțin opt ani de zile. O majoritate responsabilă care să aibă capacitatea să pună în practică un program de guvernare care să ducă România în locul pe care îl merită, o țară europeană dezvoltată în care oamenii trăiesc mai bine, în care au locuri de muncă , în care pot să investească, în care pot să își dezvolte carierele, în care pot să reușească în viață. Suntem departe de tot ceea ce ne dorim”, a mai precizat Ludovic Orban, potrivit B1.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te