Facțiunea Șoșoacă a fost plasată pe listele AUR de antivaccinistul Ninel Peia de la Neamul Românesc

DE Mircea Marian | Actualizat: 11.02.2021 - 23:03
Foto: RTV

Gruparea Șoșoacă, din care făcea parte și Francisc Tobă, a fost plasată pe listele AUR în baza unui protocol cu Partidul Neamul Românesc, condus de Ninel Peia, fost deputat PSD cunoscut prin teoriile sale conspiraționiste, antivaccin.

SHARE

“Doamna Şoşoacă este parlamentar al Partidului Neamul Românesc, ales pe listele AUR, în baza protocolului făcut între Partidul Neamul Românesc şi AUR în data de 20 octomrbrie 2020. Acel protocol a fost valabil până pe data de 7 ianuarie.

Urma ca în acel timp să facem un protocol de colaborare parlamentară, care încă nu s-a făcut, refuzând cei de la AUR, din diferite considerente. Încă mai aşteptăm să revină la gânduri mai bune”, a declarat Ninel Peia pentru stiripesurse.ro. 

Cei cinci parlamentari plasați de Peia pe listele AUR sunt: Șoșoacă, Mircia Chelaru (generalul M.Ap.N. cu o condamnare penală), Sorin Muncaciu, Lucian Feodorov și Francisc Tobă, al cărui mandat AUR vrea să-l invalideze. 

Azi, Șoșoacă a spus că nu se va înscrie în alt partid politic, întrucât “aparține Partidului Neamul Românesc“ - a scris ea, pe Facebook. 

"Nu poți să te alături partidelor contra cărora ai luptat. Atunci când promiți ceva oamenilor trebuie să te ții de cuvânt. Nu poți să ai derapaje. Poți să ai greșeli dar îți ceri scuze, mergând pe linia dreaptă.

Au fost supărați că de ce nu merg cum mi se impune. Cum să-mi impui mie, jurist, avocat de meserie, să votez cum vrei tu, sau să spun ce vrei tu", a declarat Șoșoacă, la Antena 3. 

Acum o săptămână, pe pagina de Facebook a lui Peia a fost difuzat un material video intitulat: “Colonelul Francisc Toba: avem suspicipuni ca un grup oligarhic alcătuit din persoane cu cetățenie străină și care sunt împotriva intereselor naționale ale României se afla în spatele lui George Simion!?“. 

Ninel Peia a fost exclus din PSD la începutul lunii martie a anului 2016, după ce a scris pe blogul personal că vaccinurile au cauzat moartea bebelușilor din Argeș infectați cu bacteria E.coli.

„Vaccinul DTP chiar este un conglomerat chimic și biologic care conține multe substanțe dăunătoare pentru sănătatea umană, provocând schimbări ireversibile în sistemul nervos, care afectează celulele din rinichi și din creier, atunci când nimeresc în stomac cauzează cancerul. Toate aceste componente fac vaccinul DTP foarte periculos, care cauzează autism și paralizie. Dar şi moartea subită, în foarte multe cazuri. Printre manifestări se numără convulsiile“, scria Peia. 

Peia a comparat, în 2015, incendiul de la Colectiv cu cel al Reichstagului, sugerând că acesta a fost organizat de Iohannis pentru a înlătura guvernul Ponta.

Din 2018, este președinte al Partidului Neamului Românesc, pentru care a candidat la prezidențiale. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te