Doar poliția îi desparte. Reghe și Anamaria, amenințați cu pușcăria dacă se apropie unul de altul

DE Alex Darvari | Actualizat: 04.10.2022 - 20:31
Reghe și Anamaria - FOTO: imapct

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au oferit scene, zilele trecute, scene incredibile. Aflați în plin divorț și într-un nesfârșit scandal public, cei doi s-au luat la bătaie în fața vilei pe care impresara o deține în Snagov.

SHARE

Amândoi au depus plângeri la poliție iar speța s-a judecat. Fiecare a fost considerat pericol public pentru celălat așa că tribunalul a decis că nu au voie să se mia apropie, în următoarea perioadă unul de celălalt.

Anamaria nu se poate apropia la 200 de metri de fostul soț

"Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților. Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima", spun informațiile din sentință.

Citește și: Hagi a divorțat pentru că soția întârzia cu pâine la masă. „Regele” a pierdut o avere

 

Reghecampf nu are voie  patru luni să stea în apropierea Anneimaria Prodan

”Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, conform informațiilor din sentință.

Citește și: Gică Craioveanu s-a însurat cu logodnica lui Gică Popescu. I-a dat „Baciul” interzis la Națională?

Atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf au ajuns la INML în urma bătăii din stradă. Impresara a fost filmată cu brațul imobilizat și șchioptând, în timp ce antrenorul avea vănătăi evidente la nivelul feței.

Ce se întâmplă dacă încalcă legea

Nerespectarea ordinelor de protecție (cunoscute și ca ordine de restricție), emise de instanța de judecată sau de Poliție în cazuri de violență domestică și alte agresiuni, sunt pedepsite mai aspru începând din 22 august 2020. Până la cinci ani de închisoare ajunge pedeapsa pentru cei care le încalcă, notează Mediafax.
Citeşte întreaga ştire: Pedepse mai dure pentru cei care încalcă ordinele de restricție. Câți ani de închisoare riscă

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te