Un moldovean din Milano și-a ucis iubita ucraineancă cu un cuțit. Nu accepta să facă asta!

DE Daniel Toșa | Actualizat: 25.01.2023 - 09:39
Un moldovean din Milano și-a ucis iubita ucraineancă cu un cuțit. Nu accepta să facă asta! - FOTO: Profimedia

Un cetățean din Republica Moldova stabilit în Italia și-a ucis iubita ucraineancă cu mai multe lovituri de cuțit într-un acces de furie după ce femeia ar fi pus capăt relației. După ce și-a dat seama că femeia a murit, bărbatul a încercat să-i ascundă trupul.

SHARE

Dumitru Stratan, de 33 de ani, și-a ucis iubita, ucraineancă, cu cuțitul, apoi i-a ascuns corpul. Bărbatul a telefonat către un prieten și către sora sa Cristina pentru a mărturisi uciderea fostei sale prietene Yana Malayko, ucisă cu o seară înainte, probabil cu un cuțit, scrie milano.corriere.it.

De unde a pornit scandalul?

Bărbatul de 33 de ani care nu a acceptat sfârșitul relației cu Yana, o ucraineancă din Cernivci, la granița cu România, au determinat anchetatorii italieni.

În spatele acestei aventuri se ascunde ceea ce pare a fi o poveste de gelozie din partea bărbatului de 33 de ani, care nu s-a resemnat niciodată cu sfârșitul relației cu tânăra ucraineancă, cu atât mai puțin cu ideea că tânăra de 23 de ani se vedea de ceva vreme cu altcineva.

Citește și: VIDEO Occidentul cere Kievului ofensiva în sud. „Profitați de miliardele de dolari acordați”

Yana și Dima, așa cum îi spuneau cunoscuții, se cunoscuseră la sosirea ei în Castiglione, când tânăra începuse să lucreze la barul Event Coffee, administrat de sora tânărului moldovean.

Între cei doi se dezvoltase o relație de dragoste, dar Yana a decis să o întrerupă din cauza atitudinilor posesive ale acestuia.

Citește și: VIDEO Germania a decis: Trimite tancuri de luptă Leopard 2 în Ucraina. Poate distruge ținte la 10 km

Fără să se dea bătut, bărbatul de 33 de ani, care își ajuta ocazional sora în bar, a insistat să încerce să repare relația, dar în zadar. Încercări eșuate care nu făceau decât să-i sporească furia nejustificată.

Criminalul și-a ascuns urmele dar a uitat un detaliu

Într-un apartament aflat în posesia tânărului, situat deasupra barului, probabil la apogeul unui nou scandal între cei doi foști iubiți, ar fi avut loc crima: fata de 23 de ani ar fi fost ucisă cu un cuțit, dar anchetatorii nu au dat încă detalii în acest sens. De asemenea, pentru că este un detaliu greu de stabilit, cel puțin până la găsirea cadavrului tinerei.

Au căutat-o toată seara de vineri și sâmbătă, în zona rurală încă acoperită de zăpadă din Castiglione delle Stiviere, la granița cu Lonato nel Garda, însă trupul femeii era de negăsit.

Coroborând ipoteza crimei, care a dus la arestarea băiatului, este faptul că acesta ar fi fost filmat de camerele de luat vederi din zonă în timp ce părăsea clădirea joi seară, purtând un sac voluminos: ipoteza este că trupul tinerei ucrainene ar fi fost înfășurat în el.

Nemaiputând să o contacteze în niciun fel, o rudă a Yanei a fost cea care a dat alarma în legătură cu dispariția acesteia. În scurt timp, carabinierii au aruncat o privire asupra ochilor electronici, care l-ar fi încadrat pe Stratan în momentul în care încărca sacul greu în mașina sa.

Numărul de înmatriculare al autovehiculului a intrat în sistemul de supraveghere municipal, iar celulele telefonului său mobil au condus apoi poliția în mediul rural, în zona Valle, unde căutările au fost concentrate imediat de carabinieri, protecția civilă și pompieri (ieri au sosit și scafandri și un elicopter din Milano).

De arma crimei și de cadavrul tinerei, însă, nu există nicio urmă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te