Un bărbat și-a scos mama moartă din mormânt și i-a pus cadavrul pe canapea în fața televizorului

DE Daniel Toșa | Actualizat: 28.03.2023 - 10:47
Caracter ilustrativ - Foto: Profimedia images - Caracter ilustrativ

O întâmplare ciudată tulbură un oraș din Polonia. Un bărbat de 76 de ani și-a dezgropat mama care murise în anul 2010 și i-a păstrat cadavrul în casă timp de 13 ani.

SHARE

Cazul a ieșit la iveală din întâmplare. Marian L. (76 de ani) locuia singur într-o jumătate de casă la marginea orașului Radlin din Polonia. În cea de-a doua parte locuia cumnatul său cu soția sa. Cu toate acestea, de cel puțin 11 ani, familiile nu mai țineau legătura între ele, deși locuiau aproape ușă în ușă.

Un bărbat și-a scos mama moartă din mormânt și i-a pus cadavrul pe canapea în fața televizorului

La 22 februarie a acestui an, o rudă a decis să se intereseze de soarta cumnatului său singuratic. Îl văzuse mai devreme pe stradă, părea nebun. Nu doar comportamentul cumnatului său îl îngrijora. Când a intrat în partea casei cumnatului său, a văzut un cadavru așezat pe canapea în fața televizorului. A anunțat imediat poliția.

Jadwiga L. a fost înmormântată în cimitirul parohial din Radlin. Distanța dintre cimitir și casa sa, în linie dreaptă, este de numai 300 de metri. Marian L. ar fi putut transporta cadavrul pe o bicicletă la adăpostul nopții.

Citește și: SUA, România și Marea Britanie, exerciții militare în Moldova. Răspuns pentru „amenințarea” Putin

Anchetatorii au dispus exhumarea mormântului. Când cripta a fost deschisă s-a dovedit că sicriul era gol.

Bărbatul a fost imediat reținut și la interogări a oferit anchetatorilor o sumedenie de explicații, care mai de care mai ciudate.

Citește și: EXCLUSIV Afacerile comuniștilor chinezi la Universitatea din Cluj: spațiu gratuit, 80% din încasări

Cadavrul mumificat era în stare perfectă. "Totul indică faptul că bărbatul trebuie să fi folosit niște substanțe chimice pentru a mumifica cadavrul. Mirosul de naftalină se simțea puternic în cameră”, spun anchetatorii.

Localnicii l-au numit vampir pe bărbatul de 76 de ani, ca și cum ar fi simțit că ascunde un secret întunecat. Vecinii nici măcar nu-i cunosc numele. Îi spun doar vampir.

A dus o viață de singuratic. Ieșea mereu noaptea din casă, își lua bicicleta și pleca în necunoscut - spun vecinii chiriașului casei de pe drumul principal din Radlin. Ei se întreabă cum a putut trăi cu cadavrul atâția ani. 

Cumnatul bătrânului de 76 de ani nu a vrut să vorbească cu noi despre cele întâmplate. Bărbatul mai în vârstă a spus doar că a fost o rușine pentru tot cartierul și că soția sa a avut probleme de sănătate după acest incident și a fost la un pas de a face un atac de cord.

Până acum au fost considerați o familie respectabilă. Soția lui este o profesoară respectată, pensionată, potrivit fakt.pl.

Marian L. are o fiică. Ea se va ocupa de reînhumarea femeii.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te