Actor celebru, diagnosticat cu aceeași boală care i-a ucis soția. „Nu înțeleg de ce dorm singur”

DE Florin Budescu | Actualizat: 12.05.2023 - 19:49
Vinnie Jones și Jason Statham - Foto: Profimedia

Vinnie Jones, un actor britanic, fost fotbalist, în anii 80-90, în Premier League, la Wimbledon, Leeds United, Sheffield United, Chelsea şi Queens Park Rangers, dar şi prezentator de televiziune, are sufletul făcut bucăţele, după moartea soţiei sale, Tanya,

SHARE

Vinnie Jones a mărturisit că moartea soției sale, în urmă cu patru ani, i-a frânt spiritul și a descris durerea ca pe o pătură care te trage în jos.

Vinnie Jones e distrus de moartea soţiei

Actorul și fostul fotbalist, în vârstă de 58 de ani, a suferit de la moartea iubitei sale soții, Tanya Jones, din cauza unui cancer de piele, la 53 de ani, în iulie 2019, la șase ani după ce Vinnie însuși a fost diagnosticat și el cu cancer de piele.

Cuplul era căsătorit de 25 de ani, la momentul morții ei. S-au căsătorit în anul 1994. După moartea soţiei, Vinnie a spus că nu are de gând să se recăsătorească.

Acum, după patru ani, a vorbit despre efectul pe termen lung pe care l-a avut durerea asupra lui, descriind-o ca fiind prins cu capul sub apă.

Citeşte şi: Fotbalist comparat cu Hagi, joacă și pentru România, și pentru Ungaria. Uitat, fără cruce pe mormânt

„Trebuie să încerci să-ţi ţii capul deasupra apei, să inspiri cât de mult poți, pentru că știi că vei fi tras din nou dedesubt”, a explicat Vinnie.

Vorbind pentru site-ul de divertisment Stuff, din Noua Zeelandă , el a continuat: „Doliu este o fantomă. Este o pătură. Se înfășoară în jurul tău, te trage în jos.

Nu treci niciodată de realitatea traumatizantă a dispariţiei ei. Încă nu pot să înțeleg, la naiba, că mă voi culca singur, în seara asta".

Citeşte şi: Superstarul de la Hollywood care a făcut fericiți 60.000 de oameni din Wrexham. Au plâns împreună

Cu toate acestea, Vinnie spune că, deși „sufletul meu poate fi rupt în interior”, el știe că are cunoștințele și experiența pentru a ajunge de cealaltă parte a durerii, conform metro.co.uk.

Cuplul s-a cunoscut pentru prima dată în 1977, când aveau amândoi 12 ani, după ce au locuit în aceeași zonă de case din Watford, în copilărie.

Covârşitor

Au avut împreună un fiu, Aaron, iar Vinnie a adoptat-o ​​pe Kaley Jay, care era fiica Tanyiei, din căsătoria ei anterioară cu fotbalistul Steve Terry.

În timpul carierei sale de fotbalist, Vinnie a câștigat Cupa Ligii, în anul 1988, cu șase ani înainte de a se căsători cu Tanya, ca membru al așa-numitei „Găşti Nebune”, echipa Wimbledon.

În septembrie 2020, Vinnie a împărtășit publicului ultima felicitare pe care a primit-o vreodată de la Tanya înainte de moartea ei, referindu-se la experiența aceasta ca fiind covârșitoare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te