FOTO Starul filmelor pentru adulți, Jesse Jane, găsită moartă în casă. Actrița avea 43 de ani

DE Daniel Toșa | Actualizat: 26.01.2024 - 14:58
Starul filmelor pentru adulți, Jesse Jane, găsită moartă în casă - Foto: Profimedia images

Starul filmelor pentru adulți, Jesse Jane, găsită moartă într-o casă din Moore, Oklahoma, SUA alături de iubitul ei Brett Hasenmueller. Alarma a fost dată de colegii de muncă a iubitului ei, după ce acesta nu a mai răspuns apelurilor zile în șir.

SHARE

Actrița de filme pentru adulți Jesse Jane a murit la vârsta de 43 de ani, alături de iubitul ei, în casa lor din Oklahoma. 

Starul filmelor pentru adulți, Jesse Jane, găsită moartă în casă. Actrița avea 43 de ani

Poliția spune că vedeta, pe numele real Cindy Taylor, a fost găsită fără viață alături de partenerul ei, Brett Hasenmueller, la o proprietate din orașul Moore. 

Reprezentanții forțelor de ordine au declarat că faimoasa actriță și iubitul ei par să fi murit în urma unei supradoze de droguri.

Polițiștii s-au deplasat la adresa lor, după ce Hasenmueller nu mai apăruse la serviciu de câteva zile. 

Cauza exactă a decesului este momentan necunoscută, o anchetă a medicului legist fiind în curs de desfășurare pentru a face o determinare finală.

Cariera de multe milioane de $ a lui Jesse Jane

Originară din Fort Worth, Texas, Jane a semnat un contract în 2002 cu Digital Playground și a jucat apoi în Pirates și Pirates II: Stagnetti's Revenge. TMZ a relatat că producția filmelor a costat în jur de 8 milioane de dolari, fiind considerate cele mai scumpe filme pentru adulți de până acum.  

Această expunere a lansat-o în celebritate, apărând pe coperta unor reviste faimoase precum FHM, Maxim și Front. Succesul ei a făcut-o să apară în serialul TV Entourage, alături de Kevin Connolly și Adrian Grenier. 

Mai târziu, Jane a ajuns la Playboy, unde a lucrat la popularul lor show live numit "Night Calls" și a fost gazda emisiunii "Naughty Amateur Home Videos". 

În urma activității sale în industrie, a fost inclusă în AVN și XRCO Hall of Fame. 

Taylor a fost căsătorită timp de șapte ani cu colegul ei de breaslă Rick Patrick, dar cuplul a divorțat în 2012. Ea are un fiu care s-a născut în 2000.

Jane a fost arestată în 2020 după ce și-a bătut iubitul

În 2020, Jane a fost arestată pentru că și-ar fi atacat iubitul de atunci în timpul unei certuri de cuplu alimentate de alcool. 

Vedeta a fost trimisă în închisoarea din Cleveland County sub acuzația de violență domestică în urma presupusului incident. 

Poliția care a ajuns la locuința cuplului în acea dimineață a fost întâmpinată pe alee de iubitul lui Taylor, care avea ochiul stâng însângerat și avea urme de mușcături pe mâna stângă, potrit DailyMail.

Când a fost interogată de poliție, Taylor ar fi oferit o versiune diferită a evenimentelor, susținând că prietenul ei a luat-o de gât și a aruncat-o de perete. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te